Uitvaart Geldermalsen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Geldermalsen?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Geldermalsen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Geldermalsen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Geldermalsen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Geldermalsen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Geldermalsen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Geldermalsen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kapel Avezaath, Asch en Deil bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Geldermalsen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Geldermalsen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Geldermalsen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Geldermalsen

Een heengaan is iedere keer een schokkende situatie. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Geldermalsen gebracht worden. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Geldermalsen persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd een aantal zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Geldermalsen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Geldermalsen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Geldermalsen contacteren

Voor een uitvaart in Geldermalsen heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Geldermalsen zijn indrukwekkende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in paraatheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Geldermalsen zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Geldermalsen hebben een aula waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De plechtigheid is het meest persoonlijke stukje van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Geldermalsen zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de uitvaartdienst.

Zodra het afscheid is geweest kun je vervolgens vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Geldermalsen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Geldermalsen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Geldermalsen

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee opzadelen. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Geldermalsen een graf gehuurd moet worden. De tariefstelling kunnen aardig stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de kosten voor het graf zelf zal je tevens prijzen kwijt zijn aan de steen en een grafkist. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Geldermalsen zijn aanmerkelijk minder duur. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig denkbaar tegen een compensatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Geldermalsen, is het altijd verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Geldermalsen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Geldermalsen

Het lijkt mogelijk wat bitter om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Geldermalsen. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan best in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig circa € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier normaal bij in. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Geldermalsen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Geldermalsen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Geldermalsen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Geldermalsen

Een uitvaartverzekering in Geldermalsen is de voornaamste selectie rondom je uitvaart. Indien je in Geldermalsen een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors onderdeel van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vastgesteld bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Geldermalsen is afhankelijk van een aantal zaken. Dat is dan eveneens de oorzaak dat de premie voor iedereen zal uiteenlopen. Een jonger individu betaalt meestal minder verzekeringspremie dan iemand op latere leeftijd. Verklaarbaar, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger persoon. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Geldermalsen afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er simpelweg ook voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente mogelijk jouw naasten benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Geldermalsen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Geldermalsen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Geldermalsen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Geldermalsen in te huren voor een afscheidsdienst in Geldermalsen. Even kort nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst zelf. Indien je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Geldermalsen is het altijd slim om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk beeld door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Verder is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Geldermalsen ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Geldermalsen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Geldermalsen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Geldermalsen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Geldermalsense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Geldermalsen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Geldermalsen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Geldermalsen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Geldermalsen

Uitvaart begeleiding was top

24 juli 2024

Elk tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm prettig. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van oma. Schitterend.

- Maarten de Boer

Volkomen de zorg uit handen

16 juli 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan naderhand) tot de echte uitvaart. Vlug en gemakkelijk kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Super geregeld.

- Arjan Hofman

Betrouwbaar

10 juli 2024

We wilden het liever klein en besloten houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Franciscus Mulder

Bedankt!

30 juni 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Daarom hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Super erkentelijk!

- Martinus de Lange

Echt betrokken bij de uitvaart

25 juni 2024

Personen die echt meedenken zijn sporadisch. Wij zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Robertus de Lange

Liefdevol bijgestaan

15 juni 2024

Het schitterende leven van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Niks was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Martijn van de Velde

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

12 juni 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde volkomen relaxed ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Kevin Willemsen

Bijzonder geschikte hulp

5 juni 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Remco Dekker

Snel in contact met de juiste persoon

27 mei 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren reeds door te nemen. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Edwin van den Bosch

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Geldermalsen

Riepma-Slotboom Uitvaartverz.

Erichemseweg 2
4116 GC Buren
Nederland

0344 616 279
http://riepmaslotboomuitvaart.nl/

Riepma Slotboom Uitvaartverzorging

Groen van Prinstererstraat 1
4191 EG Geldermalsen
Nederland

0344 616 279
http://riepmaslotboomuitvaart.nl/contact/

Uitvaartverzorging Remco hol

Herman Kuijkstraat 11
4191 AH Geldermalsen
Nederland

06 53834619
https://www.uitvaartverzorgingremcohol.nl/