Uitvaart Asch

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Asch?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Asch verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Asch – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Asch gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Asch vinden

Uitvaart Asch
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Asch aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Asch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kapel Avezaath, Zoelmond en Beusichem bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Asch

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Asch kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Asch. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Asch kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Asch

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is natuurlijk het verdriet en wellicht de schok bij een plotseling heengaan. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Asch vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Asch persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode veel dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Asch

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Asch te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Asch contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Asch. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Asch. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Asch. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Asch met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om tezamen een kopje koffie te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Asch kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Asch

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Asch

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel daarnaast opgevold. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Asch zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Asch gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een begraafplaats getransporteerd worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar daarnaast gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de prijzen van een begrafenis en crematie Asch in het oog te houden. In de regel is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende tarieven voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. simpelweg is de voorkeur van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Asch

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Asch

Het voelt mogelijkerwijs wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Asch. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Asch en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Asch inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Asch inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Asch

Wij raden iedereen in Asch aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor flinke prijzen komen te staan. Vaak kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is volmaakt voor wanneer je specifieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Asch behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Asch

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Asch verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Asch

Het is goed om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Asch te bellen. Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om direct al dingen te organiseren. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om flink wat dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaart. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het rouwtransport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het invullen van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Asch zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Asch

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Asch

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Asch. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Aschse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Asch. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Asch bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Asch die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Asch

Welgemeende interesse

13 april 2024

Het heengaan van mijn mama had een grote impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat dingen te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Sjoerd Huisman

Een waardig afscheid

6 april 2024

We hebben een uitermate passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niks meer mogen horen, jammer.

- Hanneke van de Velde

Uitvaartbegeleider was heel lief

3 april 2024

Eerst komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen koel gedoe, oprecht heel eigen en niets was vreemd.Petje af.

- Maaike Post

Buitengewoon blij door fijne hulp

24 maart 2024

Ik heb zeer attente hulp gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Alexander Post

Het vertrek van opa was erg mooi!

22 maart 2024

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Nu begrijpen we hoe belangrijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Johan Koster

Het afscheid was geweldig geregeld

12 maart 2024

Ik heb echt niet de juiste woorden om te definiëren hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Anita Hoekstra

Persoonlijke hulp was super!

8 maart 2024

Dag en nacht bereikbaar was enorm prettig. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Echt schitterend georganiseerd.

- Tamara Schouten

Eervol afscheid begeleid

25 februari 2024

Vlug en eervol geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Maartje van de Veen

Uitvaartverzorger erg lief

23 februari 2024

Eerst komt het verdriet en de dreun en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten hiervoor. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer speciaal. Niks geen koel gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was vreemd.Petje af.

- Bram Vink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Asch

Uitvaartverzorging Donker

Belvedèrelaan 9-11
4112 NX Beusichem
Nederland

0345 501 236
http://www.uitvaartverzorgingdonker.nl/

Riepma-Slotboom Uitvaartverz.

Erichemseweg 2
4116 GC Buren
Nederland

0344 616 279
http://riepmaslotboomuitvaart.nl/

Riepma Slotboom Uitvaartverzorging

Groen van Prinstererstraat 1
4191 EG Geldermalsen
Nederland

0344 616 279
http://riepmaslotboomuitvaart.nl/contact/