Uitvaart Drimmelen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Drimmelen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Drimmelen verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Drimmelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Drimmelen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Drimmelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Drimmelen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Drimmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe en Terheijden bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Drimmelen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Drimmelen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Drimmelen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Drimmelen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Drimmelen

Bij het overlijden van een naaste spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Drimmelen gebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Drimmelen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd meerdere zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Drimmelen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Drimmelen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Drimmelen contacteren

Voor een uitvaart in Drimmelen heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke invloed op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In iedere uitvaartcentrum in Drimmelen zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde zorgvuldig te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Drimmelen zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor louter familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Drimmelen hebben een zaal waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. Er is de gelegenheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten religies. In menig uitvaartcentrum Drimmelen zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je achteraf dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Drimmelen en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Drimmelen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Drimmelen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer intieme keuze van mensen. Het liefste wil je deze complexe keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Drimmelen een grafkuil geregeld moet worden. De prijzen kunnen stevig oplopen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed uit te zoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tarieven voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Drimmelen zijn fors beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans mogelijk tegen een kostenvergoeding. Het is tevens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Drimmelen, is het altijd verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Drimmelen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Drimmelen

De kosten voor een uitvaart in Drimmelen kunnen dus behoorlijk uitlopen als je veel voorkeuren hebt. We kunnen amper een tarief noemen aangezien een uitvaart zeer persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te vliegen kost dit meestal €1.500,-. Dit wordt (in de meeste situaties) totaal gedekt door de verzekering. Dit is zeker aan te raden, dankzij deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. Dit maakt het mogelijk om op de dag van het finale afscheid de regie uit handen te geven. De wijze van afscheid nemen kun je zelf regelen afhankelijk van je voorkeuren. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 kwijt. De tariefstelling voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Meestal kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tariefstellingen zijn die samen gaan met het transport.

Aanvullende extra kosten zijn afhankelijk van de voorkeuren bij een uitvaart in Drimmelen. Denk aan onder andere bloemstukken of rouwkaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de uitgaven op. Bij een teraardebestelling heb je verder te maken met extra kosten voor een kist, een bepaald graf en een (graf)steen. Bij een crematie zijn de kosten meestal lager maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee aangelegenheden en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Drimmelen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Drimmelen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Drimmelen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Drimmelen

Een uitvaartverzekering in Drimmelen uitzoeken is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Wanneer je in Drimmelen een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een groot deel van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het zaken zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

Wat je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Drimmelen is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per aanbieder. Een jonger iemand betaalt over het algemeen minder premie dan iemand op latere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke welzijn. Een aanbieder is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Drimmelen je een te omvangrijk gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook regelmatig samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks een geldbedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Drimmelen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Drimmelen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Drimmelen

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Drimmelen De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Wanneer dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt alsmede het vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Drimmelen zorgen voor een prachtige laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Drimmelen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Drimmelen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Drimmelen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Drimmelense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Drimmelen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Drimmelen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Drimmelen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Drimmelen

Respectvol en eenvoudig vertrek

16 april 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed gegaan.

- Elisabeth Wolters

Snel en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

8 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was zeer betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Renate Timmermans

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

1 april 2024

Na de shock van het opeens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Vanessa Evers

Snel geregelde huiselijke uitvaartdienst

26 maart 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Jacobus de Wit

Respectvol en sober vertrek

19 maart 2024

We hebben onze broer een waardige en fijne uitvaartdienst kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was top georganiseerd.

- Annemieke Gerritsen

Speciale mensen

9 maart 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Cindy Mol

Het afscheid van grootvader was zo fijn!

4 maart 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk spannend. Gelukkig hadden we fijne hulp, wat zo beslissend is voor een goede en passende begrafenis!

- Marjolein Visser

Op verzoek haast direct een geschikte begeleider

27 februari 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de zorgen al doorgenomen worden. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mogelijk maken ervan.

- Susanne Willems

Prachtig afscheid begeleid

23 februari 2024

Snel en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Catharina de Vos

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Drimmelen

Uitvaartcentrum Made

Leeuwerikstraat 25
4921 VM Made
Nederland

0162 684 511
http://uitvaartondernemingmade.nl/

Uitvaartzorg Drimmelen

Oud Drimmelen 4
4924 EK Drimmelen
Nederland

06 34550680
http://www.uitvaartzorgdrimmelen.nl/

Dela Uitvaartverzorging B.V.

Leeuwerikstraat 25
4921 VM Made
Nederland

0162 403 912
https://leemansuitvaartverzorging.nl/