Uitvaart Abcoude

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer in Abcoude die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Abcoude verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Abcoude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Abcoude gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Abcoude
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Abcoude aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Abcoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nigtevecht, Baambrugge en Nieuwer Ter Aa bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Abcoude

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Abcoude is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Abcoude. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Abcoude

Een overlijden is altijd een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schrik bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Abcoude. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Abcoude.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd enkele zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Abcoude

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Abcoude te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Abcoude contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Abcoude. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Abcoude. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je verzorging wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Abcoude. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Abcoude met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Abcoude. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Abcoude

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Abcoude

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Doorgaans is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Abcoude een graf gehuurd moet worden. De tariefstelling kunnen fiks stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tariefstelling voor het graf zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin natuurlijk ook weer zeer veel afwijken.

Een crematie in Abcoude brengt mindere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er uiteraard daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Abcoude, is het altijd wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Abcoude

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Abcoude

Piekeren over een uitvaart kan een rot gevoel geven, vooral als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten hoger zijn. De tarieven zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Abcoude en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Abcoude inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Abcoude inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Abcoude

Het is voor iedereen in Abcoude raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een uiterst handige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn verder nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Abcoude dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Abcoude

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Abcoude verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Abcoude

Het is slim om een uitvaartverzorger in Abcoude in te huren voor een afscheidsdienst in Abcoude. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Doorgaans is het verstandig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze zware periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Abcoude

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Abcoude

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Abcoude. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Abcoudese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Abcoude. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Abcoude bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Abcoude die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Abcoude

Een persoonlijk afscheid geregeld

25 februari 2024

Personen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo mooi geregeld konden krijgen.

- Marleen de Jonge

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

21 februari 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende uitvaartdienst!

- Martine de Koning

Het afscheid was top geregeld

12 februari 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te definiëren hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een schitterend afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Elizabeth Martens

Een fijne uitvaartdienst

4 februari 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. Enkel de nazorg kon eventueel wat netter.

- Simone van Vliet

Houvast in deze heftige tijd

25 januari 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Enorm prettig en een terechte pluim voor de rappe reacties.

- Matthijs Sanders

Buitengewoon blij door attente hulp

16 januari 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De volgende dag was dat geregeld.

- Charlotte van Wijk

Fantastisch afscheid

7 januari 2024

Het was zo fijn! De troosteloosheid was groot na het overlijden van oma maar de uitvaart had niet beter geregeld kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er veel ruimte om de uitvaart te regelen.

- Jacoba Hermans

Warme helpende hand

3 januari 2024

Het overlijden van mijn moeder had een grote impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Martinus de Bruijn

Uitvaartverzorger heel erg lief

28 december 2023

Na de shock van het ineens heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verbaasd met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen koel gedoe, oprecht heel eigen en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Wilhelmina van Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Abcoude

In Memoriam Uitvaarten

Blomstraat 5a
1382 AJ Weesp
Nederland

06 23309339
https://inmemoriamuitvaarten.nl/

Aakhri Safar Uitvaartverzorging

Kantershof 81
1104 GD Amsterdam
Nederland

06 54607014
http://aakhrisafar.nl/

Myosotis Uitvaartverzorging

Utrechtseweg 110 B
1381 GT Weesp
Nederland

0294 412 409
http://www.uitvaartverzorgingmyosotis.nl/