Uitvaart Zetten

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Zetten?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Zetten verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Zetten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Zetten gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Zetten

Uitvaart Zetten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zetten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zetten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Randwijk, Hemmen en Andelst bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zetten

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Zetten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Zetten. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zetten

Het regelen van een overlijden is immer intensief. Denk aan de schok bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Zetten overgebracht worden. In de dagen direct na het overlijden dienen er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Zetten unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische tijd enkele zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zetten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zetten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zetten contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Zetten. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Zetten. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Zetten er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Afbeeldingen aanleveren is wenselijk. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Zetten samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Ook kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Zetten. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zetten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Zetten

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van mensen. Hier wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Zetten een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor het graf zelf zal je tevens tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tarieven hierin overigens ook weer zeer veel verschillen.

Crematies in Zetten zijn beduidend beter geprijsd. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Zetten, is het immer verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt daarom al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Zetten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Zetten

Het voelt mogelijk wat wrang om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Zetten. Jammer genoeg is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel circa € 7.000,-. Daar zitten weliswaar allerlei mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zetten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zetten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zetten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zetten

Een uitvaartverzekering in Zetten is de voornaamste keuze rondom je uitvaart. Als je in Zetten een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een groot deel van de kosten zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet verplicht om zo’n verzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je namelijk echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Wat je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Zetten is afhankelijk van meerdere zaken. Daarom varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per verzekeraar. Een jonger iemand betaalt doorgaans minder premie dan een individu op oudere leeftijd. Begrijpelijk, want een ouder mens overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Verder is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Zetten afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook veelal gepaard met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om zelf geld apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente eventueel jouw familie benaderen om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zetten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zetten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zetten

Het is wijselijk om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Zetten te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om direct al dingen te organiseren. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaart. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Vervolgens kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk daarom allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Zetten zal er een prachtige dag plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Zetten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zetten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zetten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zettense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zetten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zetten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zetten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zetten

Uitvaart begeleiding was top

22 mei 2024

Ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg fijn. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Schitterend.

- Manon van der Heijden

Geweldig afscheid

14 mei 2024

Het was zo mooi! De verslagenheid was groot na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet waardiger geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaart te organiseren.

- Simone van de Berg

Oprechte interesse

4 mei 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg treurig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Werkelijk heel vriendelijk.

- Sharon Schipper

De allerlaatste groet was perfect

2 mei 2024

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe overeenstemmend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze liefste opa.

- Kirsten van der Meulen

Persoonlijke begeleiding afscheid

21 april 2024

De uitvaart is vlot, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Sabine Gerritsen

Uitvaartdienst ondersteuning was geweldig

15 april 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer aangenaam. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Werkelijk prachtig geregeld.

- Esther van den Heuvel

Het vertrek van grootvader was zo mooi!

6 april 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan snappen wij hoe noodzakelijk de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Angela Bakker

Fijne mensen voor de uitvaart

30 maart 2024

Lieve mensen die alles razendsnel en degelijk organiseren gevonden.

- Femke Vos

Volledig ontzorgt

26 maart 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het eenvoudig aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijking op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Peter van de Wal

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zetten

Uitvaartbegeleiding Wageningen

Elstar 96
6708 LZ Wageningen
Nederland

06 22916336
http://www.uitvaartbegeleidingwageningen.nl/

Uitvaartzorg van de Waal.

Buissteeg 2
6704 AG Wageningen
Nederland

0317 744 150
http://www.uitvaartzorgvandewaal.nl/

Herinneringshuys ’t Hoge Heem

Buissteeg 2
6704 AG Wageningen
Nederland

0317 722 910
http://herinneringshuysthogeheem.nl/