Uitvaart Wissenkerke

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer uit Wissenkerke die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Wissenkerke verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Wissenkerke – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Wissenkerke gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Wissenkerke
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wissenkerke aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wissenkerke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Arnemuiden, Veere en Lewedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wissenkerke

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Wissenkerke is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Wissenkerke vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Wissenkerke kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wissenkerke

Het afhandelen van een overlijden is immer intens. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een plotsklaps overlijden. Het is bovendien een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Wissenkerke. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Wissenkerke.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd meerdere zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wissenkerke

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wissenkerke te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wissenkerke contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Wissenkerke Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan meestal worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Wissenkerke. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Wissenkerke er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het afscheid. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Wissenkerke samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de dierbare, dan is dit het tijdstip ervoor. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gelijktijdig een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Wissenkerke. Tot slot kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wissenkerke

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Wissenkerke

Bij een overlijden is een significante keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal bovendien opgevold. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Wissenkerke zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Wissenkerke gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen direct naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij daarnaast gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet verplicht. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Wissenkerke in het oog hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Logischerwijs is de wens van de gestorvene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Wissenkerke

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Wissenkerke

Piekeren over een uitvaart kan een rot gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Het is toch echt noodzaak gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Hierin zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wissenkerke en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wissenkerke inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wissenkerke inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wissenkerke

Het is voor elk persoon in Wissenkerke slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt indien je bijzondere wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Wissenkerke best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wissenkerke

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wissenkerke verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wissenkerke

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Wissenkerke in de arm te nemen voor een afscheid in Wissenkerke. We hebben het al even vluchtig vermeld in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd verloopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst zelf. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Wissenkerke is het iedere keer goed om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Ook is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Wissenkerke ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Wissenkerke

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wissenkerke

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wissenkerke. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wissenkerkese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wissenkerke. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wissenkerke bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wissenkerke die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wissenkerke

Bedankt!

11 juni 2024

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf amper iets te regelen.
Enorm dankjewel!

- Arjan Smits

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

6 juni 2024

Na de schrik van het plotseling sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Niks geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Petje af.

- Sjoerd Smit

Snel geregelde huiselijke uitvaartdienst

25 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel erg betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde enorm ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Johan Bakker

Het afscheid was mooi

19 mei 2024

Vlot en fatsoenlijk georganiseerd. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Wilhelmus Timmermans

Betaalbaar en eervol

11 mei 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was uitgebreider dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Astrid Schouten

Passende uitvaart geregeld

9 mei 2024

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Annemarie de Lange

Eerbiedige uitvaartdienst

28 april 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en prachtige teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was geweldig georganiseerd.

- Thomas van de Velden

Snel in contact met de correcte persoon

21 april 2024

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Diana van der Laan

Een integere begrafenis

17 april 2024

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Marc van den Broek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wissenkerke

Het Walchers Uitvaartcentrum

Logistiekweg 7
4387 PK Vlissingen
Nederland

06 51020734
http://www.hetwalchersuitvaartcentrum.nl/

Begrafenisverzorging Poppe

Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen
Nederland

06 25244974
http://www.begrafenisverzorging-poppe.nl/

Eigen Stijl uitvaartzorg

De Boisotstraat 30
4371 BM Koudekerke
Nederland

06 18478910
http://www.eigenstijluitvaartzorg.nl/