Uitvaart Lewedorp

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Lewedorp?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lewedorp verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Lewedorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lewedorp gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Lewedorp

Uitvaart Lewedorp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lewedorp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lewedorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heinkenszand, s Heerenhoek en Borssele bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lewedorp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lewedorp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Lewedorp. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lewedorp

Het afhandelen van een overlijden is iedere keer zwaarwegend. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Lewedorp. In de dagen direct na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Lewedorp.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd veel zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lewedorp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lewedorp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lewedorp contacteren

Bij een uitvaart in Lewedorp kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentra in Lewedorp zijn er goede faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te bewaren tot de dag van de uitvaart. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Lewedorp zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor alleen intimi.

De meeste uitvaartcentra in Lewedorp hebben een aula waar de uitvaart gehouden kan worden. De plechtigheid is het meest intieme stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Lewedorp kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je achteraf doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Lewedorp en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lewedorp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Lewedorp

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van mensen. Hier wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Lewedorp een graf gehuurd moet worden. De prijzen kunnen flink stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor de grafkuil zelf zal je eveneens prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hierbij kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Lewedorp zijn beduidend goedkoper. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Lewedorp wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk grote afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lewedorp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Lewedorp

Nadenken over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel bij benadering € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Lewedorp zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lewedorp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lewedorp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lewedorp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lewedorp

Wij advisreren iedereen in Lewedorp aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend indien je persoonlijke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Lewedorp dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lewedorp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lewedorp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lewedorp

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Lewedorp De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Als dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de laatste verzorging en transport naar een rouwcentrum organiseren. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Lewedorp zal er een mooie uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Lewedorp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lewedorp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lewedorp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lewedorpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lewedorp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lewedorp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lewedorp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lewedorp

Verwachtingen zijn overtroffen

14 juni 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die gevonden hebben.

- Patrick Boer

Formidabel afscheid

7 juni 2024

De uitvaart was zeer indrukwekkend. Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen waardiger afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaartdienst te regelen.

- Femke van den Heuvel

Verwachtingen zijn overtroffen

26 mei 2024

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Jacobus Veenstra

Uitvaartverzorger heel erg zorgzaam

21 mei 2024

Allereerst komt het leed en de dreun en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten daarvoor. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niks geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Judith Hofman

Passende uitvaart geregeld

13 mei 2024

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Laura Postma

Het afscheid van opa was erg fijn!

4 mei 2024

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm spannend. Voortaan weten wij hoe belangrijk de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Daniël Postma

Afscheid prachtig zoals gewild

28 april 2024

Het is precies gegaan zoals papa het graag had gewild. Echt bizar mooi (en met betrekkelijk beperkte kosten) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niets was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Nicolaas van der Linden

Enorm meevoelend

26 april 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in contact met iemand die ons verder kon helpen. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het regelen.

- Marjolein Kuiper

Een integere begrafenis

13 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Merci.

- Eveline van Vliet

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lewedorp

Het Walchers Uitvaartcentrum

Logistiekweg 7
4387 PK Vlissingen
Nederland

06 51020734
http://www.hetwalchersuitvaartcentrum.nl/

Begrafenisverzorging Poppe

Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen
Nederland

06 25244974
http://www.begrafenisverzorging-poppe.nl/

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/