Uitvaart Wilp

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Wilp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Wilp verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Wilp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Wilp gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Wilp vinden

Uitvaart Wilp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wilp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wilp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Tonden, Zutphen en Eefde bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wilp

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Wilp kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Wilp vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wilp

Het afhandelen van een overlijden is immer intens. Er is uiteraard het leed en mogelijkerwijs de shock bij een plotsklaps heengaan. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Wilp. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Wilp.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode meerdere zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wilp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wilp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wilp contacteren

Voor een begrafenis in Wilp heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke invloed op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentra in Wilp zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met eer te bewaren tot de datum van de begrafenis. Eveneens is hier alles present om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Wilp zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vooraf een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het afgesloten houden voor louter genodigden of naverwanten.

In bijna alle uitvaartcentra in Wilp kun je gebruik maken van een speciale ruimte voor het vertrek. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de gelegenheid voor eigenhandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsthema’s. In veel uitvaartcentrum Wilp zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen bij de dienst.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je aansluitend dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Wilp en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wilp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Wilp

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Besef dat ongeacht de keuze een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Wilp gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen direct naast een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar daarnaast gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de prijzen van een begrafenis en crematie Wilp in de gaten te houden. Normaliter is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende kosten voor een (graf)steen of monument op het graf. Uiteraard is de wil van de overledene altijd leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Wilp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Wilp

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Het is toch echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden enorm prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Daarbij zitten wel allerlei opties inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De kosten zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wilp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wilp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wilp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wilp

Wij raden iedereen in Wilp aan om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Over het algemeen kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is ideaal voor wanneer je persoonlijke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Wilp best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wilp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wilp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wilp

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Wilp in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Wilp. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je direct een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het verstandig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Wilp ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Wilp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wilp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wilp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wilpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wilp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wilp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wilp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wilp

Uitvaartbegeleider was erg lief

17 mei 2023

Na de schok van het abrupt overlijden van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verbaasd met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Marieke Brouwer

Direct in contact met de juiste personen

11 mei 2023

Voor het echte overlijden van onze tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren reeds door te spreken. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Nicolaas Smit

Erkentelijk voor een eigen afscheid

30 april 2023

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg lief. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Erwin de Wit

Respectvol en sober vertrek

23 april 2023

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Hendrik Post

Fijne mensen voor de uitvaart

16 april 2023

De uitvaart is vlot, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Nienke van Veen

Uitvaart prachtig zoals gewenst

10 april 2023

Precies zoals mijn pappa het wilde! Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niks was vreemd of te veel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Bram de Leeuw

Eervol afscheid begeleid

11 april 2023

Vlug en loffelijk geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Annemarie Gerritsen

Uitvaartverzorger heel erg zorgzaam

5 april 2023

Allereerst komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verbaasd met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Niks geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Kevin Vink

Houvast in deze lastige tijd

23 maart 2023

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Ontzettend fijn en een terechte pluim voor de snelle reacties.

- Eva Blom

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wilp

Herman Bakker Uitvaartzorg

Diepenveenseweg 76
7413 AS Deventer
Nederland

0570 606 644
https://www.hermanbakker.nl/

Branderhorst Uitvaartzorg Deventer

Scharfstraat 25
7415 BW Deventer
Nederland

06 41170006
http://www.branderhorst-uitvaartzorg.nl/

Rob Oostenrijk Uitvaartverzorging

Schoutenweg 43
7413 XA Deventer
Nederland

06 54241105
http://www.rob-oostenrijk.nl/