Uitvaart Eefde

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Eefde?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Eefde verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Eefde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Eefde gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Eefde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Eefde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eefde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zutphen, Steenenkamer en Gorssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Eefde

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Eefde kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Eefde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Eefde

Het afhandelen van een overlijden is immer heftig. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Eefde gebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Eefde persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Eefde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Eefde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Eefde contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Eefde. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Eefde. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je behandeling wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Eefde. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Eefde bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het ogenblik hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Eefde kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Eefde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Eefde

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Liever wil je deze vervelende keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Eefde een graf gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer beduidend verschillen.

Crematies in Eefde zijn flink beter geprijsd. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Eefde wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Eefde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Eefde

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk daarbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Hierin zitten wel allerlei opties inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Eefde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Eefde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Eefde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Eefde

Een uitvaartverzekering in Eefde is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Eefde zal je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vastgesteld bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om zo’n verzekering af te sluiten. Wel is het wenselijk, het maakt het je wel echt een stuk zorgelozer in tijden van de uitvaart.

Wat je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Eefde is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan eveneens de oorzaak dat de premie voor iedereen zal uiteenlopen. Een jonger mens betaalt gemiddeld genomen minder verzekeringspremie dan iemand op latere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Eefde afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een verzekering gaat dan ook veelal gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er simpelweg bovendien voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden later een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Eefde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Eefde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Eefde

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Eefde in te zetten voor een afscheidsdienst in Eefde. Even beknopt nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het organiseren van het afscheidsceremonie is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan doorgaans direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

Alle formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een helder idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Tevens is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Eefde ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Eefde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Eefde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Eefde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Eefdese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Eefde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Eefde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Eefde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Eefde

Eervol afscheid begeleid

25 februari 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Margaretha van der Linden

Betrouwbaar

18 februari 2024

We wilden het graag klein en privé houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Björn Prins

Betrouwbaar

13 februari 2024

We wilden het het liefste klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Gerrit Koning

Bedankt!

4 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks zelfstandig hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Ramona de Groot

Zeer fijne plechtigheid gehad!

21 januari 2024

Precies zoals mijn vader het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze begrafenis georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Arie van de Brink

Op maat begeleiding was fantastisch!

19 januari 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was zeer fijn. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Prachtig.

- Stefan van de Velden

Het afscheid van opa was zo mooi!

12 januari 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm indrukwekkend. Voortaan begrijpen we hoe belangrijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Vincent de Jonge

Algeheel ontzorgt

6 januari 2024

Via uitvaartplek zijn we volledig ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Jeffrey de Groot

Persoonlijke uitvaart

24 december 2023

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat graag wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Marieke Vink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Eefde

Loteringen Uitvaart

Albert Cuypstraat 30
7204 BS Zutphen
Nederland

06 38468567
http://www.loteringenuitvaart.nl/

Memoriam

Marspoortstraat 20
7201 JC Zutphen
Nederland

06 13169752
http://www.memoriam-zutphen.nl/

Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding

Graaf Ottosingel 119
7201 BB Zutphen
Nederland

06 24374437
http://www.rischen.nl/