Uitvaart Wijnbergen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Wijnbergen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Wijnbergen verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Wijnbergen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Wijnbergen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Wijnbergen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wijnbergen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wijnbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Doetinchem, Kilder en Zeddam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wijnbergen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Wijnbergen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Wijnbergen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Wijnbergen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wijnbergen

Het afhandelen van een overlijden is iedere keer zwaarwegend. Denk aan de schok bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Wijnbergen. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Wijnbergen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode veel dingen vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wijnbergen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wijnbergen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wijnbergen contacteren

Bij een begrafenis in Wijnbergen kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke functie bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de uitvaart als de teraardebestelling zelf. In alle uitvaartcentra in Wijnbergen zijn er goede faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te behouden tot de dag van de uitvaart. Daarnaast is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Wijnbergen zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor alleen intimi.

In bijna alle uitvaartcentra in Wijnbergen kun je gebruik maken van een toegespitste ruimte voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest intieme stukje van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. In menig uitvaartcentrum Wijnbergen zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je achteraf veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Wijnbergen met mekaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wijnbergen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Wijnbergen

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze vervelende keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Wijnbergen een rustplaats georganiseerd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard oplopen. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de tarieven voor de rustplaats zelf zal je ook kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Wijnbergen zijn aanmerkelijk minder duur. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Wijnbergen, is het altijd wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Wijnbergen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Wijnbergen

Piekeren over een uitvaart kan een rot gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk daarbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost momenteel circa € 7.000,-. Hier zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wijnbergen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wijnbergen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wijnbergen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wijnbergen

Het is voor elk persoon uit Wijnbergen raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor enorme tarieven komen te staan. Over het algemeen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Wijnbergen enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wijnbergen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wijnbergen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wijnbergen

Het is slim om een uitvaartverzorger in Wijnbergen in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Wijnbergen. We hebben het al even eerder aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaartdienst zelf. Voordat je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Wijnbergen is het iedere keer slim om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk beeld door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Bovendien is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemen en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Wijnbergen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wijnbergen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wijnbergen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wijnbergense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wijnbergen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wijnbergen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wijnbergen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wijnbergen

Een integere uitvaart

12 juli 2022

Intiem en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Nienke de Vos

Verwachtingen zijn overtroffen

8 juli 2022

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die gevonden hebben.

- Martin Hofman

Lage tarieven en sereen

30 juni 2022

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Martin van de Berg

Een intieme begrafenis

24 juni 2022

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Bas van Loon

Een waardig vertrek

13 juni 2022

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen na de uitvaart niks meer mogen horen, spijtig.

- Barry Dekker

Uitvaartverzorger heel erg lief

6 juni 2022

Na de schrik van het opeens sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Bas Hoekstra

Liefdevol bijgestaan

29 mei 2022

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de attente opvang was erg fijn. Niets was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Ruud Hofman

Blij met warme begeleiding

23 mei 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Jacob van der Meer

Merci!

18 mei 2022

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Vandaar hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Mega bedankt!

- Petrus van der Heijden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wijnbergen

Keizer Uitvaartzorg

Padevoortseallee 44
7038 EN Zeddam
Nederland

0314 652 255
http://www.keizeruitvaartzorg.nl/

Uitvaartzorg Kremer

Henri Dunantlaan 75
7006 EB Doetinchem
Nederland

0314 700 524
http://www.uitvaartzorgkremer.nl/

Agelink Holding B.V.

Wilhelminastraat 131
7001 GV Doetinchem
Nederland

0314 324 667
https://www.agelinkuitvaart.nl/