Uitvaart Wezup

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Wezup die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Wezup verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Wezup – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Wezup gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Wezup

Uitvaart Wezup
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wezup aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wezup, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schoonoord, Zweeloo en Wezuperbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wezup

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Wezup is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Wezup. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Wezup kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wezup

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende situatie. Er is natuurlijk het verdriet en wellicht de shock bij een plotseling heengaan. Maar een heengaan houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Wezup. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Wezup unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd enkele zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wezup

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wezup te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wezup contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Wezup. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Wezup. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Wezup. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Foto’s aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het afscheid. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Wezup met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Wezup. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wezup

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Wezup

Bij een overlijden is een cruciale keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel alsmede gevolgd. De voorkeur kan daarnaast overgelaten zijn aan de directe familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Wezup zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Wezup gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een kerkhof worden getransporteerd. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er tevens voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Wezup in het oog houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende kosten voor een grafsteen of monument op de gedenkplaats. simpelweg is de wens van de gestorvene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Wezup

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Wezup

Het voelt misschien wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Wezup. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Wezup zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wezup en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wezup inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wezup inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wezup

Een uitvaartverzekering in Wezup vergelijken is een van de beste keuzes die je zelf kunt maken. Als je in Wezup een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de kosten zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vast bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk makkelijker rondom de uitvaart.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Wezup is afhankelijk van meerdere zaken. Dat is dan eveneens de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal variëren. Zo valt een verzekeringspremie lager uit wanneer je hem op een vroegere leeftijd aangaat. Begrijpelijk, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger iemand. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Wezup je een te groot gevaar vindt, zullen ze je weigeren. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook regelmatig samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoon een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wezup

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wezup verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wezup

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Wezup in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Wezup. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het regelen van het afscheidsceremonie is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je gauw een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze kritieke periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Wezup

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wezup

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wezup. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wezupse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wezup. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wezup bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wezup die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wezup

Goedkoop en eervol

10 juni 2024

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit uitstekend.

- Sebastiaan Post

Een vertrouwd afscheid

6 juni 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in de plechtigheid verwerken. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat het liefste wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg gelukkig met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Deborah Jansen

Het afscheid van grootvader was zo mooi!

28 mei 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende uitvaartdienst!

- Sebastiaan Timmermans

Liefdevol bijgestaan

18 mei 2024

Het mooie bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te raar en het was zeer persoonlijk.

- Monique de Ruiter

De laatste groet was perfect

17 mei 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te omschrijven hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze beste grootvader.

- Pieter de Bruin

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

8 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Mark van de Brink

Dank jullie wel!

30 april 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Petrus Willems

Tot in de puntjes verzorgd

24 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie erg soepel geregeld. Snel contact ook.

- Franciscus Peeters

Tot in de puntjes verzorgd

19 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie zeer prettig georganiseerd. Tevens hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Angelique Hofman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wezup

Baptist uitvaartzorg

Hesselterbrink 32
7812 EA Emmen
Nederland

0591 232 103
https://www.baptistuitvaartzorg.nl/

UGNA Uitvaartzorg

Ballastweg 2
7741 ZL Coevorden
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Uitvaartvereniging Borger en omstreken

Westdorperstraat 1
9531 BH Borger
Nederland

06 23719576
http://www.uitvaartborger.nl/