Uitvaart Waarland

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Waarland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Waarland verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Waarland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Waarland gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Waarland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Waarland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Waarland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zuid Scharwoude, Noord Scharwoude en Oudkarspel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Waarland

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Waarland is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Waarland. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Waarland kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Waarland

Een heengaan is altijd een heftige aangelegenheid. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onverwacht heengaan. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Waarland. In de dagen direct na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Waarland persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd veel zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Waarland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Waarland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Waarland contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Waarland Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Waarland. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Waarland. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Waarland met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gelijktijdig een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Waarland kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Waarland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Waarland

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Waarland een graf geregeld moet worden. De prijzen kunnen behoorlijk oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de tarieven voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Waarland zijn fors minder duur. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls een optie tegen een compensatie. Het is ook mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Waarland wilt is het van nut om de kosten altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Waarland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Waarland

Piekeren over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Waarland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Waarland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Waarland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Waarland

Wij raden iedereen in Waarland aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Grofweg zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is ideaal als je bijzondere wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Waarland dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk vereist. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Waarland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Waarland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Waarland

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Waarland in te huren voor het regelen van een uitvaart in Waarland. We hebben het al even beknopt aangestipt in dit artikel, echter is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed daar het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een helder idee door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Waarland ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Waarland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Waarland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Waarland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Waarlandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Waarland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Waarland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Waarland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Waarland

Volledig ontzorgt

25 juli 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan naderhand) tot de echte uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Buitengewoon tevreden.

- Nathalie Hofman

Lage prijzen en sereen

18 juli 2024

Lage kosten en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Omdat ons inkomen beperkt is was dit prima.

- Saskia van de Velde

Eerbiedige uitvaartdienst

11 juli 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en indrukwekkende teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was top georganiseerd.

- Leonie Verbeek

Persoonlijke uitvaart

2 juli 2024

Aangezien we na de aanvraag snel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle eigen ideeën. Er waren veel behoeften en daarom werd afscheid net zoals pap dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Hendrikus Kuipers

Uitvaartdienst begeleiding was top

28 juni 2024

Ongeacht het moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg aangenaam. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Werkelijk geweldig georganiseerd.

- Sylvia van de Brink

Lage tariefstelling en sereen

15 juni 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. Aangezien ons inkomen beperkt is was dit volmaakt.

- Pascal Kuiper

Algeheel ontzorgt

11 juni 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was overeengekomen. Vlug en eenvoudig kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Petra van den Broek

Fijne helpende hand

2 juni 2024

Het overlijden van mijn mama had een grote invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat zaakjes te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Petrus de Koning

Zeer betrokken

29 mei 2024

We waren absoluut wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het organiseren.

- Richard Post

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Waarland

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging

Dekker Beheer B.V.

Laanderweg 15
1704 JT Heerhugowaard
Nederland

0226 422 288
http://uitvaartdekker.nl/

Uitvaartverzorging Pieter Dekker

Laanderweg 15
1704 JT Heerhugowaard
Nederland

072 512 2614
http://www.uitvaartdekker.nl/