Uitvaart Veen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Behoefte aan een top uitvaartondernemer in Veen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Veen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Veen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Veen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Veen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Veen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Veen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wijk en Aalburg, Genderen en Eethen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Veen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Veen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Veen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Veen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Veen

Een heengaan is immer een ingrijpende gebeurtenis. Er is uiteraard het leed en wellicht de schrik bij een onverwachts heengaan. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Veen overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Veen persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd enkele zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Veen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Veen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Veen contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Veen Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Veen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Veen. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is raadzaam. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Veen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment hiervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Veen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Veen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Veen

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Bij voorkeur wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Veen een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven kunnen flink stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan wel aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tarieven voor het graf zelf zal je eveneens kosten kwijt zijn aan de steen en een kist. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Veen brengt mindere tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is tevens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Veen, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Veen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Veen

Het lijkt mogelijkerwijs wat naar om na een overlijden na te denken over de kosten van een uitvaart in Veen. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hierbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten wel flink wat opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Veen zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Veen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Veen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Veen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Veen

Een uitvaartverzekering in Veen afsluiten is een van de slimste beslissingen die je maar kunt maken. Als je in Veen een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors stuk van de uitgaven zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het wenselijk, het maakt het je namelijk echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Hoeveel je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Veen is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan zeker de aanleiding dat de premie voor elk persoon zal verschillen. Een jonger iemand betaalt meestal minder verzekeringspremie dan een persoon op latere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Verder is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke welzijn. Een aanbieder is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Veen je een te fors gevaar vindt, mogen ze je afwijzen. Bijna iedere keer zul je dan wel jouw medische dossier moeten overleggen voordat je een verzekering wilt aanvragen. Je kunt er overigens bovendien voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen de achtergeblevenen later een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Veen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Veen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Veen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Veen in te huren voor een afscheid in Veen. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat dieper bij stil te staan. Het organiseren van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan ook meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaartdienst op zichzelf. Voordat je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Veen is het altijd verstandig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed beeld door wie jij het liefste de laatste dag van jouw dierbare laat regelen. Verder is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Veen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Veen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Veen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Veense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Veen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Veen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Veen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Veen

Vlug geregelde huiselijke uitvaartdienst

24 juli 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Leonie Jansen

Een uitkomst bij rouw

15 juli 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Ontzettend goed en een dikke pluim voor de snelle reacties.

- Anne Visser

Afscheid prachtig zoals gehoopt

11 juli 2024

Het is precies gegaan zoals pappa het graag had gewild. Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze begrafenis geregeld is. Het was buitengewoon mooi met alle ‘vreemde’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Linda de Groot

Flinke hulp gehad

1 juli 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was geregeld.

- Diana van de Velde

De ultieme groet was perfect

26 juni 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet mogen houden aan onze beste opa.

- Eva van Dijk

Houvast in deze moeilijke tijd

20 juni 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Ontzettend goed en een dikke pluim voor de vlotte reacties.

- Steven van der Meulen

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

11 juni 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was absoluut betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde enorm ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Jacobus van den Bosch

Eerbiedige uitvaartdienst

1 juni 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was iets minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Monique Bos

Boven verwachting flexibel

30 mei 2024

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste ogenblik zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was snel geregeld.

- Martinus van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Veen

Bijnen Uitvaartcentrum – Eikendonk

Eikendonklaan 2
5143 NG Waalwijk
Nederland

0416 347 784
http://www.bijnenuitvaartverzorging.nl/

UitvaartHuijs Van Dommelen

Antonie van Leeuwenhoekweg 24
5151 DV Drunen
Nederland

073 511 2073
http://www.uitvaarthuijsvandommelen.nl/

Consolare Uitvaartbegeleiding Heusden

Meester Prinsenstraat 15
5254 JB Haarsteeg
Nederland

06 25390416
https://www.consolare.nl/