Uitvaart Ulicoten

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer in Ulicoten die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ulicoten verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ulicoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ulicoten gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Ulicoten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ulicoten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ulicoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ulvenhout, Galder en Strijbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ulicoten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ulicoten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Ulicoten. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ulicoten kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ulicoten

Bij het heengaan van een naaste spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schrik bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Ulicoten. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Ulicoten unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ulicoten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ulicoten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ulicoten contacteren

Bij een teraardebestelling in Ulicoten kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten vooraf aan de begrafenis als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Ulicoten zijn indrukwekkende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de finale behandeling te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Ulicoten zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Ulicoten hebben een zaaltje waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De plechtigheid is het meest persoonlijke deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. Allerlei uitvaartcentra in Ulicoten kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je daarna veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Ulicoten en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ulicoten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Ulicoten

Bij een heengaan is een significante optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt normaal alsmede opgevold. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Besef dat los van de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Ulicoten gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een begraafplaats worden overgebracht. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar eveneens gecremeerd kan worden. Dat is simpelweg niet gedwongen. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Ulicoten in de gaten te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit komt vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende prijzen voor een steen of gedenkteken op het graf. Logischerwijs is de wil van de gestorvene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Ulicoten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Ulicoten

Piekeren over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, voornamelijk als je aan de prijzen denkt. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Ulicoten zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ulicoten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ulicoten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ulicoten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ulicoten

Een uitvaartverzekering in Ulicoten is de voornaamste keuze rondom je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Ulicoten zal je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, omdat het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut aan te raden.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Ulicoten is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan ook de oorzaak dat de premie voor elk persoon zal uiteenlopen. Zo valt een premie lager uit wanneer je deze op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders een te groot risico. Ook is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Ulicoten je een te fors gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook meestal samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoonweg geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ulicoten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ulicoten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ulicoten

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ulicoten De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Later kunnen jullie samen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ulicoten zorgen voor een gedenkwaardige laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ulicoten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ulicoten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ulicoten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ulicotense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ulicoten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ulicoten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ulicoten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ulicoten

Uitermate geschikte begeleiding

26 mei 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Simone Post

Wel betrokken bij de uitvaartdienst

20 mei 2024

Personen die echt meedenken zijn uniek. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Johan van Dongen

Dank jullie wel!

12 mei 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Vandaar hoefde we zelf amper iets te organiseren.
Mega bedankt!

- Robertus de Wit

De uitvaartdienst van grootvader was eerbiedig

6 mei 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm indrukwekkend. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo beslissend is voor een goede en waardige begrafenis!

- Jeffrey van de Veen

Zeer medelevend

1 mei 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in contact met een zeer attente begeleidster. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het organiseren.

- Arie Dijkstra

Uitvaartdienst begeleiding was geweldig

24 april 2024

Elk tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Schitterend.

- Eric Kuipers

Dankbaar voor warme begeleiding

14 april 2024

Ik heb zeer lieve ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. De eerstvolgende dag was het geregeld.

- Koen Maas

Betrokken en behulpzaam

10 april 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was super. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Diana van de Veen

Volledig ontzorgt

3 april 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was georganiseerd. Vlug en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Mariska Evers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ulicoten

Josten- van Arendonk Uitvaartzorg

Nieuwstraat 113a
5126 CC Gilze
Nederland

0161 850 299
http://www.jostenvanarendonk.nl/

Leo van der Velden Uitvaartverzorging B.V.

Broekakkerweg 13
5126 BD Gilze
Nederland

0161 451 010
https://www.lvdvelden.nl/

Verstappen Uitvaartzorg – Merksplas

Kerkplein 1
2330 Merksplas
België

+32 14 58 84 65
http://www.verstappen.be/