Uitvaart Tijnje

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Tijnje die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Tijnje verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Tijnje – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Tijnje gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Tijnje vinden

Uitvaart Tijnje
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 23 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Tijnje aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tijnje, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Lippenhuizen, Kortehemmen en Oudehorne bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Tijnje

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Tijnje is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Tijnje vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Tijnje kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Tijnje

Bij het overlijden van een medemens spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schok bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Tijnje. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Tijnje unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Tijnje

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Tijnje te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Tijnje contacteren

Voor een begrafenis in Tijnje heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de dag als de uitvaart zelf. In alle uitvaartcentra in Tijnje zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te behouden tot de dag van de teraardebestelling. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Tijnje zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Tijnje kun je gebruik maken van een ingerichte ruimte voor het vertrek. De gedienstigheid is het meest intieme stuk van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloofsovertuigingen. In veel uitvaartcentrum Tijnje zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Tijnje en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Tijnje

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Tijnje

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw nabestaanden liever niet mee opzadelen. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Tijnje een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig oplopen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tarieven voor de grafkuil zelf zal je gelijktijdig tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Tijnje zijn beduidend goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal mogelijk tegen een vergoeding. Het is eveneens mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Tijnje, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Tijnje

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Tijnje

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Daarbij zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Tijnje zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten hoger zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Tijnje en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Tijnje inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Tijnje inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Tijnje

Wij raden iedereen in Tijnje aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan zeker dat je familie niet voor onverwachte forse tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een uiterst praktische uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Tijnje best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Tijnje

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Tijnje verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Tijnje

Direct na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Tijnje Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al dingen te regelen. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om flink wat dingen uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen bij een uitvaartdienst. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en transport naar een rouwcentrum organiseren. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk vandaar meerdere uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Tijnje zal er een indrukwekkende dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Tijnje

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Tijnje

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Tijnje. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Tijnjese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Tijnje. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Tijnje bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Tijnje die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Tijnje

Persoonlijke hulp was super!

1 september 2020

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Werkelijk schitterend geregeld.

- Dirk van Dongen

Betrouwbaar

29 augustus 2020

Intiem en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- David Jansen

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

20 augustus 2020

Na de schrik van het abrupt sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verbaasd met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Caroline Koning

Uitvaart prachtig zoals gewenst

11 augustus 2020

Het is precies gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Ongelofelijk hoe op maat en relatief betaalbaar deze begrafenis geregeld is. Niks was vreemd of te veel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Zelfs na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Björn Janssen

De uitvaart was geweldig

6 augustus 2020

Vlot en uitmuntend alles georganiseerd na de aanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Wouter Vink

Liefdevol bijgestaan

1 augustus 2020

Het schitterende leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Alles was een optie en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Marc Vink

Tot in de puntjes geregeld

7 maart 2020

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Ook hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Inge Kuiper

Volkomen de zorg uit handen

23 februari 2020

Via uitvaartplek zijn we volledig ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was besloten . Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Thomas de Groot

Een waardige uitvaartdienst

31 januari 2020

We hebben een uitermate geschikte begeleider kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niks meer mogen horen, spijtig.

- Johannes de Haan

Dankbaar voor warme hulp

16 januari 2020

Ik heb zeer attente hulp gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Paul van der Linden

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

26 december 2019

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde erg relaxed ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Nathalie Scholten

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Tijnje

crematorium in Heerenveen

Rotstergaastweg 45
8452 LA Nieuweschoot
Nederland

085 016 0614
https://crematoriuminheerenveen.nl/contact/

Elan Uitvaartverzorging

Doarpsstrjitte 38
9245 HR Nij Beets
Nederland

06 30405766
https://www.elanuitvaartverzorging.nl/

Willy Dijkmeijer Uitvaartzorg

Jister 40
8404 GZ Langezwaag
Nederland

06 50819786
http://willydijkmeijer-uitvaartzorg.nl/