Uitvaart Kessel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer in Kessel die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Kessel verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Kessel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Kessel gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Kessel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kessel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kessel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Koningslust, Egchel en Helden bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kessel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kessel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Kessel vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kessel

Het regelen van een overlijden is immer heftig. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de shock bij een plotseling heengaan. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Kessel. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Kessel unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode veel dingen over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kessel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kessel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kessel contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Kessel Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Kessel. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Kessel. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Kessel met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje koffie te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Kessel. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kessel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Kessel

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Kessel een graf geregeld moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Kessel brengt mindere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is ook een optie om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Kessel wilt is het van waarde om de kosten altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk stevige afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Kessel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Kessel

Het voelt mogelijkerwijs wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Kessel. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk daarbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Hierin zitten weliswaar flink wat opties inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kessel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kessel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kessel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kessel

Het is voor iedereen in Kessel slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge prijzen van de uitvaart komen te staan. Vaak kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een uiterst verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Kessel aanzienlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kessel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kessel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kessel

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Kessel in te huren voor een afscheidsdienst in Kessel. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Wanneer je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Kessel is het iedere keer slim om even via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je gauw een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Doorgaans is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Kessel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kessel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kessel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kesselse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kessel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kessel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kessel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kessel

Een integere uitvaartdienst

23 mei 2024

We wilden het bij voorkeur klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Merci.

- Cornelis van de Velden

Verwachtingen zijn overtroffen

14 mei 2024

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste moment dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die ontdekt hebben.

- Elisabeth van den Bosch

Afscheid schitterend zoals gehoopt

6 mei 2024

Precies zoals mijn pappa het wilde! Echt bijzonder mooi (en met relatief beperkte onkosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Joyce Mulder

Ontzettend content door attente hulp

27 april 2024

Ik heb hele lieve ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest organiseren. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Elizabeth Verhoeven

Betrokken en hulpvaardig

20 april 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was zeer ervaren. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Dave de Bruin

Direct in contact met de correcte personen

17 april 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact waren. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Esther Smits

Betrouwbaar

7 april 2024

We wilden het graag klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Rob Evers

Lage prijzen en vreedzaam

1 april 2024

Een zowel goedkope als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit perfect.

- Arie Martens

Geweldig geholpen

23 maart 2024

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. Al snel waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Franciscus van de Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kessel

Hendrickx Uitvaartverzorging Venlo

Pepijnstraat 78
5921 HN Venlo
Nederland

06 22973409
https://uitvaart-venlo.nl/

Voor Altijd Bijzonder Uitvaartzorg

Senecalaan 6
5926 SL Venlo
Nederland

06 15156046
http://www.vooraltijdbijzonder.nl/

Moments Uitvaartverzorging

Meander 72
6071 SB Swalmen
Nederland

06 39118292
https://www.moments-uitvaart.nl/