Uitvaart Stieltjeskanaal

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Stieltjeskanaal?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Stieltjeskanaal verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Stieltjeskanaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Stieltjeskanaal gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Stieltjeskanaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Stieltjeskanaal aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Stieltjeskanaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Coevorden, Dalen en Wachtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Stieltjeskanaal

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Stieltjeskanaal kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Stieltjeskanaal. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Stieltjeskanaal

Het afhandelen van een overlijden is immer intens. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Stieltjeskanaal. In de dagen direct na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Stieltjeskanaal unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Stieltjeskanaal

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Stieltjeskanaal te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Stieltjeskanaal contacteren

Bij een teraardebestelling in Stieltjeskanaal kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de begrafenis als de uitvaart zelf. In elk uitvaartcentrum in Stieltjeskanaal zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare proper te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Stieltjeskanaal zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het privé houden voor enkel genodigden of naverwanten.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Stieltjeskanaal kun je gebruik maken van een toegespitste aula voor het uitleiden. De dienst is het meest persoonlijke stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloven. In menig uitvaartcentrum Stieltjeskanaal zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de dienst.

Zodra het afscheid is geweest kun je aansluitend veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Stieltjeskanaal met elkaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Stieltjeskanaal

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Stieltjeskanaal

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Eigenlijk wil je deze persoonlijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Stieltjeskanaal een graf geregeld moet worden. De prijzen kunnen flink stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Ook hierbij kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Stieltjeskanaal zijn beduidend minder duur. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig denkbaar tegen een vergoeding. Het is eveneens geoorloofd om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Stieltjeskanaal, is het altijd wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Stieltjeskanaal

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Stieltjeskanaal

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Het is wel noodzaak gezien het regelen van een overlijden best prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Stieltjeskanaal zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De kosten zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Stieltjeskanaal en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Stieltjeskanaal inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Stieltjeskanaal inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Stieltjeskanaal

Een uitvaartverzekering in Stieltjeskanaal is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Indien je in Stieltjeskanaal een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een groot gedeelte van de uitvaartkosten zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om zo’n verzekering af te sluiten. Wel is het wenselijk, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger ten tijde van de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Stieltjeskanaal is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan zeker de oorzaak dat de premie voor iedereen zal wisselen. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit als je die op een vroegere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Ook is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Stieltjeskanaal je een te fors risico vindt, zullen ze je afwijzen. Bijna altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten inleveren alvorens je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoon een geldbedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Stieltjeskanaal

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Stieltjeskanaal verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Stieltjeskanaal

Het is slim om een uitvaartverzorger in Stieltjeskanaal in de arm te nemen voor een afscheid in Stieltjeskanaal. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Indien je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Stieltjeskanaal is het steevast handig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je direct een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Verder is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze moeilijke periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Stieltjeskanaal

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Stieltjeskanaal

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Stieltjeskanaal. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Stieltjeskanaalse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Stieltjeskanaal. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Stieltjeskanaal bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Stieltjeskanaal die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Stieltjeskanaal

Houvast in deze heftige tijd

20 juli 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Natascha Visser

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

15 juli 2022

Eerst komt het verdriet en de klap en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Maarten de Haan

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

3 juli 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde enorm relaxed ondanks het leed. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Maaike van der Horst

Welgemeende betrokkenheid

2 juli 2022

Het doodgaan van mijn moeder had een forse impact op mij, flinke rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Tom van der Meulen

Oprechte betrokkenheid

25 juni 2022

Toen mijn mama overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in contact komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Raymond van de Wal

Passende uitvaart geregeld

16 juni 2022

Vlug en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Robertus Gerritsen

Echt betrokken bij de uitvaart

7 juni 2022

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die echt met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo fijn geregeld konden krijgen.

- Sander Mulder

Respectvol en eenvoudig vertrek

30 mei 2022

We hebben onze broer een waardige en prachtige uitvaart kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Bram Hendriks

Warmhartig bijgestaan

24 mei 2022

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Alles was mogelijk en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Marco de Haan

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Stieltjeskanaal

Uitvaartzorg Salland

Gramsbergerweg 66
7772 PB Hardenberg
Nederland

0523 522 117
http://www.uitvaartzorgsalland.nl/

Puur Afscheid Uitvaartverzorging

Dorpsstraat 52
7694 AD Kloosterhaar
Nederland

0523 301 030
http://www.puur-afscheid.nl/

Stg. tot Beh. van het Cremat. “De Meerdijk”

Meerdijk 74
7825 TH Emmen
Nederland


http://www.crematoriumdemeerdijk.nl/