Uitvaart Spanga

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Spanga?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Spanga verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Spanga – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Spanga gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Spanga

Uitvaart Spanga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Spanga aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Spanga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nijetrijne, Scherpenzeel en Langelille bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Spanga

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Spanga kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Spanga. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Spanga

Bij het wegvallen van een naaste spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Spanga. In de dagen meteen na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Wanneer er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Spanga.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Spanga

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Spanga te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Spanga contacteren

Voor een uitvaart in Spanga heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle dingen voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentrum in Spanga zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare fatsoenlijk te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Spanga zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de geliefde ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor uitsluitend intimi.

De meeste uitvaartcentra in Spanga hebben een zaal waar de dienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. Er is de ruimte voor zelfstandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloven. In veel uitvaartcentrum Spanga zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Na de dag zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Spanga en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Spanga

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Spanga

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Het liefste wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Spanga een rustplaats geregeld moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer gigantisch verschillen.

Crematies in Spanga zijn aanmerkelijk minder duur. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig een optie tegen een compensatie. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Spanga, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk flinke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Spanga

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Spanga

Het voelt mogelijk wat zuur om na een overlijden na te denken over de prijzen van een uitvaart in Spanga. Het is toch echt noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Hier zitten wel een aantal opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Spanga zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Spanga en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Spanga inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Spanga inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Spanga

Wij advisreren iedereen in Spanga aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan echt dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is perfect indien je persoonlijke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Spanga best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Spanga

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Spanga verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Spanga

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Spanga in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Spanga. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan doorgaans direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden georganiseerd.

De meeste formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Spanga is het altijd slim om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een helder idee door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Verder is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze moeilijke periode, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Spanga

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Spanga

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Spanga. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Spangase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Spanga. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Spanga bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Spanga die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Spanga

Een fijne uitvaart

24 februari 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. Enkel de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Ruben Kok

Warme helpende hand

22 februari 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg somber en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo attent en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Martijn van Dongen

Eervol afscheid begeleid

16 februari 2024

Vlug en loffelijk gedaan. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Linda Schipper

Een intieme begrafenis

3 februari 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was handig en erg lief. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was enorm gewaardeerd.

- Petra de Vries

Snel en moeiteloos uit handen genomen afscheid

26 januari 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Kelly Blom

Een vertrouwd afscheid

18 januari 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in het afscheid opnemen. Omdat dit er redelijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat graag wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blijgestemd met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Roel Meijer

Uitvaart begeleiding was super

7 januari 2024

Ieder moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Schitterend.

- Adriana van Doorn

Flinke hulp gehad

5 januari 2024

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen direct voor ons regelde. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zusje) was geregeld.

- Iris van de Wal

Direct in contact met de correcte personen

26 december 2023

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te nemen. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Wilhelmus de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Spanga

Debby van der Weegh Persoonl. Uitvaartverzorging

De Singel 3
8307 BR Ens
Nederland

0527 251 070
https://www.uitvaartzorgnop.nl/

Crematorium HaskerPoort

Haskerpoarte 2
8465 HP Oudehaske
Nederland

0513 724 401
http://haskerpoort.nl/

Uitvaartverzorging Kiers

Deken Vaasstraat 11
8472 AA Wolvega
Nederland

0561 617 788
http://www.uitvaartverzorgingkiers.nl/