Uitvaart Sint Nicolaasga

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Sint Nicolaasga?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sint Nicolaasga verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Sint Nicolaasga – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Nicolaasga gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Sint Nicolaasga
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Nicolaasga aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Nicolaasga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Doniaga, Scharsterbrug en Idskenhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Nicolaasga

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sint Nicolaasga is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Sint Nicolaasga. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Sint Nicolaasga kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Nicolaasga

Een heengaan is immer een schokkende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en wellicht de shock bij een onverwachts overlijden. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Nicolaasga overgebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Sint Nicolaasga.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Nicolaasga

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Nicolaasga te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Nicolaasga contacteren

Voor een uitvaart in Sint Nicolaasga heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle activiteiten vooraf aan de uitvaart als de teraardebestelling zelf. In iedere uitvaartcentrum in Sint Nicolaasga zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Sint Nicolaasga zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances inrichten voor alle personen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het privé houden voor enkel genodigden of familie.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Sint Nicolaasga kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het vertrek. De dienst is het meest persoonlijke deel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Sint Nicolaasga kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Sint Nicolaasga en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Nicolaasga

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Sint Nicolaasga

Bij een overlijden is een cruciale keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Besef dat los van de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Sint Nicolaasga gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een begraafplaats gebracht worden. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is logischerwijs niet verplicht. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Sint Nicolaasga in het oog houdt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra prijzen voor een steen of monument op de gedenkplaats. Vanzelfsprekend is de voorkeur van de gestorvene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Sint Nicolaasga

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sint Nicolaasga

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Sint Nicolaasga zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Nicolaasga en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Nicolaasga inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Nicolaasga inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Nicolaasga

Het is voor iedereen uit Sint Nicolaasga slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is volmaakt als je specifieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Sint Nicolaasga dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Nicolaasga

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Nicolaasga verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Nicolaasga

Direct na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Sint Nicolaasga Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaartdienst. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwtransport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Sint Nicolaasga zorgen voor een gedenkwaardige finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Nicolaasga

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Nicolaasga

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Nicolaasga. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Nicolaasgase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Nicolaasga. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Nicolaasga bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Nicolaasga die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Nicolaasga

Erg meevoelend

8 september 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl direct in aanraking met een zeer lieve begeleidster. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons fantastisch fijn geholpen met het organiseren.

- Marloes Smit

Geheel de zorg uit handen

1 september 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Absoluut tevreden.

- David van de Ven

Uitvaartbegeleider was erg lief

21 augustus 2023

Vooraf komt het leed en de dreun en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten daarvoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verrast met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Joris Janssen

Buitengewoon blij door lieve hulp

15 augustus 2023

Ik heb zeer attente ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest regelen. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Saskia de Wit

Dankbaar voor warme ondersteuning

8 augustus 2023

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Rutger Koning

Zeer meevoelend

1 augustus 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel snel in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden heel vlug contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het regelen.

- Marco Huisman

Goedkoop en eervol

24 juli 2023

Lage kosten en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Wouter Evers

Fantastische uitvaart

17 juli 2023

De uitvaart was erg indrukwekkend. Ondanks de rouw na het overlijden van grootmoeder hadden we geen mooier afscheid geregeld kunnen krijgen. Buitengewoon fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Klaas van de Berg

Het afscheid was prachtig

15 juli 2023

Vlug en zorgvuldig georganiseerd. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Ilona van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Nicolaasga

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/