Uitvaart Sint Kruis

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer in Sint Kruis die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Sint Kruis verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Sint Kruis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Kruis gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Sint Kruis

Uitvaart Sint Kruis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Kruis aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Kruis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oostburg, Nieuwvliet en Zuidzande bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Kruis

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Sint Kruis kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Sint Kruis. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Kruis

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is uiteraard het leed en misschien de schrik bij een onverwachts heengaan. Het is tevens een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Kruis gebracht worden. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Sint Kruis.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode veel zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Kruis

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Kruis te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Kruis contacteren

Bij een uitvaart in Sint Kruis kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de dag als de uitvaart zelf. In elk uitvaartcentra in Sint Kruis zijn er goede faciliteiten om de overledene bekwaam en met trots te bewaren tot de datum van de uitvaart. Tevens is hier alles voorhanden om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Sint Kruis zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In haast alle uitvaartcentra in Sint Kruis kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg passend maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Sint Kruis zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de dienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Sint Kruis en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Kruis

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Sint Kruis

Bij een heengaan is een significante optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Sint Kruis zal helder zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de ceremonie daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Sint Kruis gehouden kan worden.

Ingeval iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een kerkhof worden overgebracht. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is simpelweg niet noodzakelijk. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Sint Kruis in de gaten te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op het graf. Uiteraard is de voorkeur van de overledene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Sint Kruis

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sint Kruis

Het lijkt misschien wat naar om na een overlijden na te denken over de prijzen van een uitvaart in Sint Kruis. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Sint Kruis zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Kruis en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Kruis inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Kruis inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Kruis

Een uitvaartverzekering in Sint Kruis afsluiten is een van de slimste keuzes die je zelf kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Sint Kruis zal je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vast geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het te adviseren, het maakt het je namelijk echt een stuk eenvoudiger rondom de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Sint Kruis zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Zo valt een premie lager uit wanneer je hem op een jongere leeftijd afsluit. Verstandig, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger mens. Tevens zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Sint Kruis je een te fors risico vindt, kunnen ze je afslaan. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er logischerwijs bovendien voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Kruis

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Kruis verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Kruis

Het is wijselijk om direct na het overlijden een uitvaartondernemer in Sint Kruis te bellen. Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om meteen al dingen te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie samen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Sint Kruis zal er een indrukwekkende dag plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Kruis

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Kruis

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Kruis. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Kruisse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Kruis. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Kruis bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Kruis die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Kruis

De laatste groet was perfect

13 juli 2024

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te beschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen geven aan onze fijne grootvader.

- Petrus Smits

Uitmuntend geregeld

11 juli 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie buitengewoon prettig geregeld. Vlot contact ook.

- Laura Scholten

Enorm content door fijne hulp

1 juli 2024

Ik heb zeer attente ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest organiseren. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Gerrit van de Velde

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

28 juni 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Caroline van der Horst

De ultieme groet was perfect

21 juni 2024

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te definiëren hoe overeenstemmend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen geven aan onze beste opa.

- Vincent de Haan

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

14 juni 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde enorm relaxed ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Manon Vermeulen

Het vertrek van grootvader was enorm mooi!

4 juni 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo belangrijk is voor een goede en waardige begrafenis!

- Yvonne Hoekstra

Heel fijn opgevangen

30 mei 2024

Ons mamma stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend welkom. Alles was mogelijk en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Pieter van Leeuwen

Dankbaar voor warme ondersteuning

24 mei 2024

Ik heb zeer attente hulp gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest organiseren. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Patricia de Groot

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Kruis

Het Walchers Uitvaartcentrum

Logistiekweg 7
4387 PK Vlissingen
Nederland

06 51020734
http://www.hetwalchersuitvaartcentrum.nl/

Begrafenisverzorging Poppe

Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen
Nederland

06 25244974
http://www.begrafenisverzorging-poppe.nl/

De Nachtzon

Aardenburgkalseide 296
9990 Maldegem
België

+32 50 71 40 50
http://www.denachtzon.be/