Uitvaart Siebengewald

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Siebengewald die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Siebengewald verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Siebengewald – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Siebengewald gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Siebengewald
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Siebengewald aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Siebengewald, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Venray, Swolgen en Oirlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Siebengewald

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Siebengewald is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Siebengewald vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Siebengewald

Een heengaan is immer een ingrijpende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Siebengewald. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Siebengewald persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode meerdere zaken vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Siebengewald

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Siebengewald te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Siebengewald contacteren

Voor een uitvaart in Siebengewald heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum behelst een significante functie bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Siebengewald zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met trots te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Daarnaast is daar alles in paraatheid om je geliefde proper te laten verzorgen.

De belangrijkste rol van een uitvaartcentrum Siebengewald zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter familieleden.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Siebengewald kun je gebruik maken van een ingerichte aula voor het vertrek. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf indelen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Siebengewald kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je later vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Siebengewald en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Siebengewald

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Siebengewald

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van mensen. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Siebengewald een graf gehuurd moet worden. De kosten kunnen aardig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer enorm afwijken.

Crematies in Siebengewald zijn beduidend goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Siebengewald, is het immer verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt dus al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Siebengewald

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Siebengewald

Het voelt mogelijkerwijs wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Siebengewald. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan best in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De kosten zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Siebengewald en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Siebengewald inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Siebengewald inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Siebengewald

Een uitvaartverzekering in Siebengewald vergelijken is een van de voornaamste beslissingen die je maar kunt maken. Indien je in Siebengewald een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk onderdeel van de kosten zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een bepaald geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer raadzaam.

Wat je aan premie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Siebengewald is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor varieert de premie ook per verzekerd bedrag, per mens en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt meestal minder premie dan een individu op latere leeftijd. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar neemt anders te veel risico. Gelijktijdig zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Siebengewald afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Nagenoeg altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten aanleveren voordat je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een bedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Siebengewald

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Siebengewald verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Siebengewald

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Siebengewald De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaart. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de laatste verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Daarna kunnen jullie samen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Siebengewald zal er een mooie uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Siebengewald

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Siebengewald

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Siebengewald. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Siebengewaldse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Siebengewald. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Siebengewald bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Siebengewald die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Siebengewald

Afscheid prachtig zoals gewenst

10 juni 2024

Exact zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze uitvaart geregeld is. Het was enorm mooi met alle ‘gekke’ wensen die we hadden en dit kon ook allemaal. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Tim Verbeek

Geweldige uitvaart

3 juni 2024

Het was zo aantrekkelijk! Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen fijner afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Erg fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Tim van Loon

Prachtige uitvaart

30 mei 2024

Het was zo smaakvol! Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Zeer fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Anne Smeets

Snel geregelde huiselijke uitvaart

20 mei 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde volstrekt ontspannen ondanks het verdriet. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Rutger de Vries

Een intieme teraardebestelling

17 mei 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was goed.

- Roel van Leeuwen

Warme helpende hand

4 mei 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Echt heel sympathiek.

- Christian van Leeuwen

Magnifiek afscheid

30 april 2024

Het was zo fijn! De verslagenheid was enorm na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet prettiger geregeld kunnen worden. Enorm fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Nicole Bosch

Enorme steun gehad

21 april 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Hendrikus van Leeuwen

Enorm betrokken

14 april 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in aanraking met een zeer attente begeleidster. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het organiseren.

- Kevin Smits

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Siebengewald

USP – Uitvaart Service Provider

Ambachtstraat 50
5804 CD Venray
Nederland

0478 648 645
http://uitvaartserviceprovider.nl/

Goemans Uitvaartzorg

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Nederland

0478 588 889
http://www.goemansuitvaartzorg.nl/

Afscheidbegeleiding Ton van Raaij

De Acacia 4
5831 SH Boxmeer
Nederland

06 10387646
https://afscheidbegeleidingtonvanraaij.nl/