Uitvaart Rohel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ondersteuning voor de uitvaart in Rohel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Rohel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Rohel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Rohel gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Rohel

Uitvaart Rohel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Rohel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rohel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Joure, Haskerhorne en Delfstrahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Rohel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Rohel kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Rohel. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Rohel

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verschillende gevoelens. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Rohel. In de dagen meteen na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De executie van de wilsbeschikking

Indien er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Rohel.

Zeker zul je in deze drukke tijd een aantal zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Rohel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Rohel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Rohel contacteren

Voor een begrafenis in Rohel heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle dingen voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentra in Rohel zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met eer te behouden tot de dag van de begrafenis. Tevens is daar alles in gereedheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Rohel zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor uitsluitend familieleden.

In zowat alle uitvaartcentra in Rohel kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg sluitend maken. Er is de ruimte voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten religies. Verscheidene uitvaartcentra in Rohel kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je aansluitend veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Rohel en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Rohel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Rohel

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Rohel een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen kunnen aardig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Rohel zijn beduidend goedkoper. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Rohel wilt is het van belang om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel veel besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Rohel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Rohel

Bij individuele voorkeuren bij een uitvaart in Rohel kan dit hevig in de papieren lopen. Het is ingewikkeld om een schatting te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt afsluiten. Indien je een uitvaartverzorger inschakelt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat wordt gemiddeld afgedekt door een verzekering. Dit is zeker aan te raden, gedurende deze ondersteuning zul je immers niet meer alles zelf te hoeven doen. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelfstandig te moeten regelen. De wijze van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je voorkeuren. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De tariefstelling voor het transport verschillen per uitvaartcentrum. Regelmatig kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Uiteraard kunnen er aanvullende kosten ontstaan bij een uitvaart in Rohel. Hier kan iemand denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Eveneens zal je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Indien je liever een teraardebestelling wilt organiseren dan zal er zeker geld moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een grafkist en aan een steen. Voor een crematie zal je te maken krijgen met gereduceerde kosten, alleen zul je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Rohel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Rohel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Rohel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Rohel

Wij advisreren iedereen in Rohel aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de garantie dat zij niet voor forse tarieven komen te staan. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is volmaakt indien je bijzondere voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Rohel dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Rohel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Rohel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Rohel

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Rohel De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Rohel zorgen voor een mooie finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Rohel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Rohel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Rohel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Rohelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Rohel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Rohel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Rohel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Rohel

Eerbiedige uitvaartdienst

25 februari 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Patrick de Lange

Een integere begrafenis

22 februari 2024

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Bedankt.

- Ilse Driessen

Schitterende uitvaart

11 februari 2024

De uitvaartdienst was erg imponerend. Ondanks de rouw na het overlijden van grootmoeder hadden we geen waardiger afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er veel ruimte om de uitvaartdienst te regelen.

- Esther van Loon

Uitvaartdienst ondersteuning was top

5 februari 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer aangenaam. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Mooi.

- Mark Kuiper

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

22 januari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Ingrid Gerritsen

Volkomen de zorg uit handen

20 januari 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Vlug en eenvoudig kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Nathalie Timmermans

Respectvol en eenvoudig afscheid

8 januari 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en mooie uitvaart kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Kevin van Veen

Grote hulp gehad

6 januari 2024

We konden eerst goed kijken wie wij fijn vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Danny van Dongen

Grote hulp gehad

24 december 2023

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. Al snel waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en dingen uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Martin de Lange

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Rohel

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/