Uitvaart Rijsbergen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Rijsbergen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Rijsbergen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Rijsbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Rijsbergen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Rijsbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Rijsbergen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rijsbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Galder, Strijbeek en Ulvenhout Ac bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Rijsbergen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Rijsbergen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Rijsbergen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Rijsbergen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Rijsbergen

Het regelen van een heengaan is immer heftig. Er is natuurlijk het leed en misschien de shock bij een onverwacht heengaan. Het is tevens een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Rijsbergen. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Rijsbergen persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Rijsbergen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Rijsbergen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Rijsbergen contacteren

Voor een teraardebestelling in Rijsbergen heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In iedere uitvaartcentrum in Rijsbergen zijn schitterende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde fatsoenlijk te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Rijsbergen zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het besloten houden voor enkel genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Rijsbergen hebben een aula waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. Allerlei uitvaartcentra in Rijsbergen kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is geweest kun je daarna doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Rijsbergen met mekaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Rijsbergen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Rijsbergen

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee belasten. Over het algemeen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Rijsbergen een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig oplopen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Naast de tarieven voor het graf zelf zal je daarnaast tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin overigens ook weer beduidend verschillen.

Crematies in Rijsbergen zijn flink beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Rijsbergen, is het immer verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Rijsbergen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Rijsbergen

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier normaal bij in. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Rijsbergen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Rijsbergen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Rijsbergen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Rijsbergen

Het is voor iedereen uit Rijsbergen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme tarieven komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is volmaakt als je bijzondere wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Rijsbergen best omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Rijsbergen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Rijsbergen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Rijsbergen

Meteen na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Rijsbergen Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te regelen. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk dus een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Rijsbergen zal er een indrukwekkende uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Rijsbergen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Rijsbergen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Rijsbergen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Rijsbergense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Rijsbergen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Rijsbergen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Rijsbergen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Rijsbergen

Het afscheid was geweldig georganiseerd

27 mei 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Irene Vermeulen

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

23 mei 2024

Na de shock van het ineens heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verbaasd met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Marinus de Vos

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

16 mei 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Tamara Veenstra

Boven verwachting meegaand

9 mei 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was pijlsnel besloten .

- Catharina Willems

Een respectvol vertrek

2 mei 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, helaas.

- Franciscus Peters

Persoonlijke begeleiding was fantastisch!

22 april 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was enorm prettig. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Schitterend.

- Sharon Meijer

Dank jullie wel!

14 april 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Vandaar hoefde we zelf amper iets te organiseren.
Onwijs dankbaar!

- David Jonker

Tot in de puntjes geregeld

7 april 2024

Bijna onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes geregeld werd. Vlot contact ook.

- Petronella van Wijk

Een intieme teraardebestelling

31 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg vriendelijk. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Adrianus van de Ven

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Rijsbergen

Marcia Stallen Uitvaarten

Uitvaartcentrum
Schoonhout 48
4872 ME Etten-Leur

06 24266206
http://www.marciastallenuitvaarten.nl/

Uitvaartverzorging “Jack Mathijssen”

Hofdreef 22
4881 DR Zundert
Nederland

076 596 3698
https://www.jackmathijssen.nl/

Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn

Anna van Berchemlaan 38
4872 XT Etten-Leur
Nederland

076 501 5807
http://www.jandewit-zn.nl/