Uitvaart Radewijk

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Radewijk die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Radewijk verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Radewijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Radewijk gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Radewijk vinden

Uitvaart Radewijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Radewijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Radewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Den Velde, Holtheme en Venebrugge bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Radewijk

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Radewijk kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Radewijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Radewijk

Het regelen van een heengaan is immer intens. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve melding bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Radewijk. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Radewijk.

Zeker zul je in deze drukke periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Radewijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Radewijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Radewijk contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Radewijk Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Radewijk. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Radewijk er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Radewijk samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Ook kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Radewijk. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Radewijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Radewijk

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Bij voorkeur wil je deze complexe keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Radewijk een graf gehuurd moet worden. De prijzen kunnen fiks stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin overigens ook weer zeer veel afwijken.

Een crematie in Radewijk brengt minder kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is tevens mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Radewijk, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Radewijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Radewijk

Nadenken over een uitvaart kan een rot gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan best kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Daar zitten wel allerlei opties inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen hoger dan wanneer je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Radewijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Radewijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Radewijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Radewijk

Een uitvaartverzekering in Radewijk is de voornaamste keuze rondom je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Radewijk zal je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, omdat het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut te adviseren.

Wat je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Radewijk is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per mens en per verzekeraar. Een jonger mens betaalt gemiddeld genomen lagere premie dan een persoon op oudere leeftijd. Verstandig, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger iemand. Ook is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Radewijk je een te groot risico vindt, kunnen ze je afwijzen. Bijna altijd zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren als je een verzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Radewijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Radewijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Radewijk

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Radewijk in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Radewijk. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd verloopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je direct een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Radewijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Radewijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Radewijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Radewijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Radewijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Radewijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Radewijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Radewijk

Bedankt!

7 november 2021

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks zelfstandig hoeven doen.
Mega bedankt!

- Evelien Wolters

Persoonlijke hulp was geweldig!

31 oktober 2021

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer prettig. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Mooi.

- Marieke Brouwer

Blij met warme ondersteuning

24 oktober 2021

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De volgende dag was dit geregeld.

- Edwin Janssen

Een eigen afscheid geregeld

19 oktober 2021

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die oprecht met je betrokken zijn. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Gerardus Jacobs

De ultieme groet was perfect

15 oktober 2021

Ik heb echt niet de juiste woorden om te omschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. Daardoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Chantal van de Veen

Persoonlijke uitvaart

3 oktober 2021

Omdat we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle zelfbedachte ideeën. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Marco van der Horst

Eervol afscheid begeleid

21 september 2021

Vlug en eervol geregeld. Heel gelukkig.

- Tessa Kuijpers

Een intieme uitvaart

18 september 2021

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg lief. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was enorm gerespecteerd.

- Roy Groen

Verwachtingen zijn overtroffen

10 september 2021

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was vlug besloten .

- Hendrikus Smeets

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Radewijk

ERA Uitvaartverzorging

Wolfsklauw 5
7681 CW Vroomshoop
Nederland

06 20055768
http://www.era-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartzorg Salland

Gramsbergerweg 66
7772 PB Hardenberg
Nederland

0523 522 117
http://www.uitvaartzorgsalland.nl/

Crematorium de Lariks

Oldemeijerweg 3
7794 RL Rheeze
Nederland

0523 522 112
http://www.crematoriumdelariks.nl/