Uitvaart Oudehaske

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Oudehaske?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Oudehaske verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Oudehaske – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Oudehaske gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Oudehaske vinden

Uitvaart Oudehaske
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oudehaske aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oudehaske, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heerenveen, Terband en Rotsterhaule bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oudehaske

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oudehaske is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Oudehaske vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Oudehaske kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oudehaske

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er verschillende gevoelens. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Oudehaske. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Oudehaske persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode veel dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oudehaske

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oudehaske te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oudehaske contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Oudehaske Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Oudehaske. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Oudehaske. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het afscheid. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Oudehaske met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Oudehaske. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oudehaske

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Oudehaske

Bij een heengaan is een significante keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de directe familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Oudehaske zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Oudehaske gehouden kan worden.

Ingeval men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft trouwens niet. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Oudehaske in het oog houdt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een (graf)steen of monument op het graf. Natuurlijk is de voorkeur van de overledene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Oudehaske

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Oudehaske

Piekeren over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier standaard bij in. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oudehaske en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oudehaske inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oudehaske inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oudehaske

Een uitvaartverzekering in Oudehaske is de voornaamste selectie van je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Oudehaske zal je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer te adviseren.

De premie van de uitvaartverzekering in Oudehaske zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per aanbieder. Zo valt een premie minder hoog uit als je die op een vroegere leeftijd aangaat. Verklaarbaar, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Tevens is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Oudehaske je een te omvangrijk gevaar vindt, mogen ze je afslaan. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een bedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oudehaske

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oudehaske verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oudehaske

Het is wijselijk om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Oudehaske te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaartdienst. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de laatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk vandaar meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Oudehaske zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Oudehaske

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oudehaske

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oudehaske. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oudehaskese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oudehaske. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oudehaske bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oudehaske die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oudehaske

Heel fijn opgevangen

20 mei 2023

Het mooie bestaan van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Alles was bespreekbaar en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Stefan Verbeek

Perfect geregeld

13 mei 2023

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Bovendien hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Jessica de Wit

De begrafenis van opa was ontzagwekkend

2 mei 2023

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan weten wij hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Thomas van Beek

Een intieme uitvaart

23 april 2023

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was enorm gewaardeerd.

- Brenda van de Velden

Bijzondere mensen

17 april 2023

Enkel heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een prettige ervaring hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze lastige tijd.

- Ilona Brouwer

De uitvaart was geweldig

15 april 2023

Direct en keurig geregeld. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Sanne Kuijpers

Verwachtingen zijn overtroffen

7 april 2023

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Suzanne Kuijpers

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

23 maart 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Wendy Kuiper

Tot in de puntjes georganiseerd

16 maart 2023

Zowat onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes geregeld werd. Tevens hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Maarten Willemsen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oudehaske

Crematorium HaskerPoort

Haskerpoarte 2
8465 HP Oudehaske
Nederland

0513 724 401
http://haskerpoort.nl/

crematorium in Heerenveen

Rotstergaastweg 45
8452 LA Nieuweschoot
Nederland

085 016 0614
https://crematoriuminheerenveen.nl/contact/

Haaksma & de Haan Uitvaart

Abe Lenstra Boulevard 50-6
8448 JB Heerenveen
Nederland

0513 792 007
http://www.haaksmadehaanuitvaart.nl/