Uitvaart Oud Gastel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ondersteuning voor de uitvaart in Oud Gastel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Oud Gastel verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Oud Gastel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Oud Gastel gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Oud Gastel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oud Gastel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oud Gastel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Fijnaart, Dinteloord en Heijningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oud Gastel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oud Gastel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Oud Gastel. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Oud Gastel kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oud Gastel

Er komt veel werk kijken bij het regelen van een uitvaart. Omdat iedere fase van fundamenteel belang is adviseren wij je aan om ondersteuning te vragen bij het afstemmen van de begrafenis. Je kunt dit niet alleen vragen aan kennissen of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te contacteren. Dit is de partij die je zal ondersteunen bij het organiseren van de verschillende dingen. Wat zijn nu echt de stappen die gezet moeten worden? Alles begint bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een teraardebestelling regelen in Oud Gastel is dit altijd de belangrijkste stap die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het heengaan. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om alleen de directe kring te informeren.

Vervolgens is het ogenblik daar om de uitvaart persoonlijk te gaan regelen. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een rustplaats of urn. Het is altijd praktisch om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is dikwijls wat in vastgelegd over de laatste wensen. Als er geen testament beschikbaar is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Dikwijls kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Hier kan je onder andere denken aan de boekhouding van de overledene of aan de geldelijke dingen. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oud Gastel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oud Gastel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oud Gastel contacteren

Bij een begrafenis in Oud Gastel kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke invloed op alle dingen voor en na de begrafenis. In iedere uitvaartcentrum in Oud Gastel zijn geweldige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde fatsoenlijk te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Oud Gastel zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle personen die de dierbare kenden. Ook kun je het besloten houden voor alleen genodigden of familie.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Oud Gastel kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het vertrek. De gedienstigheid is het meest persoonlijke stuk van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Diverse uitvaartcentra in Oud Gastel kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Oud Gastel en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oud Gastel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Oud Gastel

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden liever niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Oud Gastel een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tarieven hierin uiteraard ook weer enorm afwijken.

Een crematie in Oud Gastel brengt minder tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is ook een optie om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Oud Gastel, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt zo al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Oud Gastel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Oud Gastel

Het lijkt mogelijkerwijs wat wrang om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Oud Gastel. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hier aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog extra kosten bij, zoals:

  • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
  • Rouwvervoer
  • Eventuele dragers
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Oud Gastel zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oud Gastel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oud Gastel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oud Gastel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oud Gastel

Een uitvaartverzekering in Oud Gastel is de voornaamste keuze rondom je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Oud Gastel zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, omdat het dingen zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer te adviseren.

Wat je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Oud Gastel is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per verzekeraar. Een jonger individu betaalt doorgaans minder verzekeringspremie dan een individu op latere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders een te groot risico. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Oud Gastel je een te omvangrijk risico vindt, zullen ze je afwijzen. Vrijwel iedere keer zul je dan ook jouw medische verslag moeten overleggen indien je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oud Gastel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oud Gastel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oud Gastel

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Oud Gastel De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Aansluitend kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk vandaar een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Oud Gastel zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Oud Gastel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oud Gastel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oud Gastel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oud Gastelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oud Gastel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oud Gastel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oud Gastel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oud Gastel

Dank jullie wel!

30 november 2023

Snel waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks autonoom hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Johannes de Wit

Het vertrek van grootvader was erg fijn!

25 november 2023

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm spannend. Voortaan weten wij hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Sylvia Kuiper

Een steun in deze lastige tijd

15 november 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Zeer goed en een enorme pluim voor de rappe reacties.

- Natasja Timmermans

Respectvol en eenvoudig vertrek

9 november 2023

We hebben mijn broer een eerbiedige en mooie teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was top georganiseerd.

- Ronald Bosman

Algeheel ontzorgt

30 oktober 2023

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van het eenvoudig aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Snel en simpel kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Kevin Sanders

Schitterende uitvaart

22 oktober 2023

De uitvaart was erg imponerend. De verslagenheid was groot na het sterven van oma maar de uitvaart had niet prettiger georganiseerd kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Angela Boer

Zeer meelevend

20 oktober 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we nou moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het organiseren.

- Jasper van den Broek

Hele mooie uitvaartdienst gehad!

14 oktober 2023

Het is precies gegaan zoals papa het het liefste had gewild. Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk beperkte onkosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen invullen. Niks was apart of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Eveline Groen

Betrouwbaar

1 oktober 2023

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Marloes van Dijk

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oud Gastel

Crematorium Zegestede

Rucphensebaan 93A
4706 PH Roosendaal
Nederland

0164 745 424
http://www.zoomenzegestede.nl/

Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens

De Meeten 42
4706 NG Roosendaal
Nederland

0165 564 009
http://www.uitvaartcoppens.nl/

Uitvaartverzorging von Burg

Bachlaan 3
4702 KD Roosendaal
Nederland

0164 233 473
http://www.uitvaartbrabant.nl/