Uitvaart Oud Ade

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Oud Ade?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Oud Ade verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Oud Ade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Oud Ade gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Oud Ade
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oud Ade aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oud Ade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kaag, Sassenheim en Leiderdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oud Ade

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oud Ade is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Oud Ade. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oud Ade

Het afhandelen van een heengaan is altijd intens. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Oud Ade overgebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Oud Ade.

Geheid zul je in deze drukke tijd veel zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oud Ade

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oud Ade te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oud Ade contacteren

Voor een begrafenis in Oud Ade heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de begrafenis als de dag zelf. In iedere uitvaartcentrum in Oud Ade zijn geweldige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tevens is daar alles in gereedheid om je geliefde keurig te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Oud Ade zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter intimi.

In bijna alle uitvaartcentra in Oud Ade kun je gebruik maken van een toegespitste zaal voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Oud Ade kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Oud Ade met elkaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oud Ade

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Oud Ade

Bij een heengaan is een cruciale keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Oud Ade gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een kerkhof gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is natuurlijk niet noodzakelijk. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er wel voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Oud Ade in de gaten hebt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende kosten voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. Overigens is de wens van de overledene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Oud Ade

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Oud Ade

Het voelt mogelijkerwijs wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Oud Ade. Het is ook noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier standaard bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oud Ade en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oud Ade inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oud Ade inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oud Ade

Wij advisreren iedereen in Oud Ade aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte forse prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is ideaal voor wanneer je unieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Oud Ade dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oud Ade

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oud Ade verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oud Ade

Het is slim om een uitvaartverzorger in Oud Ade in te zetten voor een afscheid in Oud Ade. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

De meeste formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om persoonlijke werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Oud Ade ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Oud Ade

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oud Ade

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oud Ade. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oud Adese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oud Ade. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oud Ade bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oud Ade die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oud Ade

De uitvaartdienst was prachtig

14 april 2024

Rap en uitmuntend alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Petronella van de Veen

Lage kosten en vredig

6 april 2024

Lage kosten en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Susanne van der Heijden

Fijne helpende hand

4 april 2024

Het heengaan van mijn mama had een forse impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Marianne Vink

Het afscheid was top georganiseerd

29 maart 2024

Ik heb werkelijk niet de juiste woorden om te beschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen geven aan onze fijne grootpapa.

- Gerrit Koster

Het afscheid was top geregeld

20 maart 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen geven aan onze lieve grootvader.

- Annemarie Huisman

Dank jullie wel!

9 maart 2024

Vlot waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Daarom hoefde we zelf nauwelijks iets te organiseren.
Enorm dankjewel!

- Adrianus van Vliet

Een steun in deze heftige tijd

7 maart 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Zeer fijn en een enorme pluim voor de snelle reacties.

- Hendrikus Peeters

Verwachtingen zijn overtroffen

24 februari 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Cindy Hermans

Fijne helpende hand

23 februari 2024

Het overlijden van mijn mama had een forse impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de passende mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Bram de Jonge

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oud Ade

Arum Uitvaartzorg Leiderdorp

Eikenlaan 25
2351 NT Leiderdorp
Nederland

071 572 0076
http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-leiderdorp

Van Zeil Uitvaartverzorging

Zuidweg 12
2375 AP Rijpwetering
Nederland

06 50436555
http://www.vanzeiluitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Vliem

Jacoba van Beierenlaan 4
2171 CM Sassenheim
Nederland

0252 211 843
http://www.uitvaartverzorgingvliem.nl/