Uitvaart Oldeouwer

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Oldeouwer die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Oldeouwer verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Oldeouwer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Oldeouwer gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Oldeouwer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oldeouwer aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oldeouwer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Rohel, Delfstrahuizen en Ouwsterhaule bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oldeouwer

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Oldeouwer kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Oldeouwer. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oldeouwer

Het regelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Er is natuurlijk het leed en misschien de shock bij een onverwacht heengaan. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Oldeouwer vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Indien er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Oldeouwer.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oldeouwer

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oldeouwer te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oldeouwer contacteren

Voor een uitvaart in Oldeouwer heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende rol bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de teraardebestelling als de dag zelf. In ieder uitvaartcentra in Oldeouwer zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te bewaren tot de dag van de begrafenis. Tegelijkertijd is hier alles voorhanden om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Oldeouwer zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de dierbare kenden. Verder kun je het exclusief houden voor enkel genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Oldeouwer hebben een zaaltje waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme onderdeel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Oldeouwer zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de plechtigheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Oldeouwer en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oldeouwer

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Oldeouwer

Bij een heengaan is een belangrijke optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Oldeouwer zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Oldeouwer gehouden kan worden.

Wanneer iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat hoeft overigens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het van belang om de prijzen van een begrafenis en crematie Oldeouwer in de gaten te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende kosten voor een grafsteen of gedenkteken op de rustplaats. overigens is de voorkeur van de gestorvene altijd leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Oldeouwer

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Oldeouwer

Het voelt mogelijk wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Oldeouwer. Het is ook noodzaak gezien het organiseren van een heengaan best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Oldeouwer zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oldeouwer en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oldeouwer inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oldeouwer inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oldeouwer

Het is voor iedereen uit Oldeouwer verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de zekerheid dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. In de regel zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een hele praktische uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Oldeouwer dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oldeouwer

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oldeouwer verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oldeouwer

Het is wijselijk om ogenblikkelijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Oldeouwer te bellen. Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om meteen al zaken te regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Daarna kunnen jullie samen doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk dus een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Oldeouwer zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Oldeouwer

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oldeouwer

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oldeouwer. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oldeouwerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oldeouwer. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oldeouwer bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oldeouwer die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oldeouwer

Afscheid prachtig zoals verlangd

25 februari 2024

Het is precies gegaan zoals papa het graag had gewild. Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief voordelig deze uitvaart georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Chantal Prins

Zeer mooie ceremonie gehad!

22 februari 2024

Precies zoals mijn vader het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief betaalbaar deze uitvaart geregeld is. Niets was apart of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Christiaan van de Velde

Een respectvol vertrek

11 februari 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan die van ons. Enkel de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Rogier Kuipers

Verwachtingen zijn overtroffen

5 februari 2024

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Niels de Lange

Attente mensen voor de uitvaartdienst

26 januari 2024

Liefdevolle mensen die alles pijlsnel en degelijk regelen ontdekt.

- Vanessa Postma

Geweldig geholpen

20 januari 2024

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. Al snel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Chantal Kuipers

Lage tarieven en vreedzaam

8 januari 2024

Lage tarieven en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit perfect.

- Marc van der Horst

Blij met warme begeleiding

5 januari 2024

Ik heb hele lieve hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Jasper Groen

Op verzoek bijna direct een geschikte begeleider

28 december 2023

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de behoeften al besproken worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Maria Brouwer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oldeouwer

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/