Uitvaart Ohe En Laak

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Ohe En Laak?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Ohe En Laak verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ohe En Laak – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Ohe En Laak gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Ohe En Laak
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ohe En Laak aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ohe En Laak, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Neeritter, Papenhoven en Thorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ohe En Laak

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ohe En Laak is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Ohe En Laak vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Ohe En Laak kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ohe En Laak

Het afhandelen van een overlijden is altijd intens. Er is uiteraard het leed en misschien de schok bij een plotseling overlijden. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Ohe En Laak vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Ohe En Laak.

Geheid zul je in deze hectische periode meerdere dingen missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ohe En Laak

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ohe En Laak te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ohe En Laak contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Ohe En Laak. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Ohe En Laak. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Ohe En Laak er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Ohe En Laak samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Ohe En Laak kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ohe En Laak

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ohe En Laak

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Ohe En Laak een grafkuil geregeld moet worden. De tariefstelling kunnen flink oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je tevens kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin logischerwijs ook weer gigantisch verschillen.

Een crematie in Ohe En Laak brengt lagere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Ohe En Laak, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ohe En Laak

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ohe En Laak

Nadenken over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, voornamelijk als je aan de prijzen denkt. Helaas is dit echt nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Daar zitten wel allerlei opties inbegrepen. De tarieven voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ohe En Laak en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ohe En Laak inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ohe En Laak inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ohe En Laak

Een uitvaartverzekering in Ohe En Laak afsluiten is een van de beste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Wanneer je in Ohe En Laak een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors deel van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een bepaald geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je namelijk echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Ohe En Laak zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dit is dan zeker de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal verschillen. Zo valt een premie minder hoog uit wanneer je die op een jongere leeftijd aangaat. Verstandig, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Ohe En Laak afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische verslag moeten overleggen wanneer je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoonweg geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden straks een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ohe En Laak

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ohe En Laak verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ohe En Laak

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ohe En Laak Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om direct al zaken te regelen. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Daarna kunnen jullie samen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk dus allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Ohe En Laak zal er een prachtige dag plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Ohe En Laak

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ohe En Laak

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ohe En Laak. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ohe En Laakse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ohe En Laak. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ohe En Laak bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ohe En Laak die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ohe En Laak

Dankbaar voor warme begeleiding

1 mei 2022

Ik heb zeer liefdevolle hulp gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De volgende dag was dat geregeld.

- Ilona Koning

Een respectvol vertrek

25 april 2022

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan de onze. We hebben alleen na de uitvaart niks meer mogen horen, betreurenswaardig.

- Angela Vos

Volkomen de zorg uit handen

22 april 2022

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was overeengekomen. Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Frank de Jong

Prachtig afscheid begeleid

11 april 2022

Vlug en eervol geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Mirjam Kok

Zeer blij door lieve hulp

5 april 2022

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Claudia Martens

Goedkoop en eervol

1 april 2022

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Suzanne Bosman

Formidabel afscheid

20 maart 2022

De uitvaartdienst was behoorlijk imponerend. De troosteloosheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet beter georganiseerd kunnen worden. Erg fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Catharina van Dongen

Afscheid schitterend zoals gewild

14 maart 2022

Precies zoals mijn pappa het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief voordelig deze begrafenis geregeld is. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Pascal de Ruiter

Een waardig afscheid

10 maart 2022

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer mogen horen, helaas.

- Sabine Martens

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ohe En Laak

Peusen Uitvaartzorg Crematorium

Bellekeweg 37
6101 JZ Echt
Nederland

0475 486 100
https://www.peusen.nl/

Uitvaartcentrum Vancleef

Monseigneur Koningsstraat 4
3680 Maaseik
België

+32 89 56 43 59
http://uitvaartvancleef.be/

Peusen Uitvaartzorg

Bellekeweg 37
6101 JZ Echt
Nederland

0475 486 100
http://www.peusen.nl/