Uitvaart Nieuwstadt

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer in Nieuwstadt die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Nieuwstadt verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Nieuwstadt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuwstadt gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Nieuwstadt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuwstadt aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuwstadt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Einighausen, Guttecoven en Susteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuwstadt

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Nieuwstadt is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Nieuwstadt. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Nieuwstadt kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuwstadt

Bij het wegvallen van een medemens spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schrik bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuwstadt overgebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Nieuwstadt.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode enkele zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuwstadt

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuwstadt te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuwstadt contacteren

Bij een teraardebestelling in Nieuwstadt kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Nieuwstadt zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te behouden tot de datum van de begrafenis. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde netjes te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Nieuwstadt zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de dierbare ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen familieleden.

In haast alle uitvaartcentra in Nieuwstadt kun je gebruik maken van een aparte aula voor het vertrek. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg persoonlijk maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Nieuwstadt zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Nieuwstadt en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuwstadt

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Nieuwstadt

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze persoonlijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Nieuwstadt een graf gehuurd moet worden. De tarieven kunnen fiks stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tarieven hierin simpelweg ook weer gigantisch afwijken.

Crematies in Nieuwstadt zijn flink beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is ook mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Nieuwstadt, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Nieuwstadt

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Nieuwstadt

Het lijkt wellicht wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Nieuwstadt. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier standaard bij in. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel bijvoorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuwstadt en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuwstadt inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuwstadt inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuwstadt

Het is voor iedereen in Nieuwstadt raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarmee je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is uitstekend als je aparte wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Nieuwstadt enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuwstadt

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuwstadt verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuwstadt

Het is slim om een uitvaartverzorger in Nieuwstadt in te huren voor een afscheidsdienst in Nieuwstadt. We hebben het al even kort vermeld in dit artikel, maar is het handig om hier wat dieper bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan daarnaast direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig omdat het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je gauw een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuwstadt

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuwstadt

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuwstadt. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuwstadtse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuwstadt. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuwstadt bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuwstadt die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuwstadt

Perfect geregeld

22 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Verder hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Marleen Schipper

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

11 mei 2024

Ik heb eigenlijk niet de juiste woorden om te omschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan perfect. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Raymond van Veen

Uitvaart schitterend zoals verlangd

4 mei 2024

Het is precies gegaan zoals vader het het liefste had gewild. Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief goedkoop deze begrafenis geregeld is. Niks was apart of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Martine Martens

Enorm geholpen

3 mei 2024

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen vlot voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Jessica Brouwer

Een eigen afscheid geregeld

25 april 2024

Zelden in het leven kom je personen tegen die echt met je betrokken zijn. We zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Erik Schipper

Formidabel afscheid

19 april 2024

De uitvaartdienst was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks de rouw na het heengaan van oma hadden we geen fijner afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Enorm fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Jessica Hoekstra

Verwachtingen zijn overtroffen

10 april 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die gevonden hebben.

- Robin de Haan

De laatste groet was perfect

30 maart 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een schitterend afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Angelique van Leeuwen

Blij met warme hulp

24 maart 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De eerstvolgende dag was het geregeld.

- Anne van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuwstadt

Pegasus Uitvaartzorg

Smeetsstraat 46
6171 VD Stein
Nederland

046 435 0688
http://www.pegasusuitvaart.nl/

Uitvaartcentrum Vancleef

Monseigneur Koningsstraat 4
3680 Maaseik
België

+32 89 56 43 59
http://uitvaartvancleef.be/

Peusen Uitvaartzorg

Bellekeweg 37
6101 JZ Echt
Nederland

0475 486 100
http://www.peusen.nl/