Uitvaart Nieuw Namen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Nieuw Namen?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Nieuw Namen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Nieuw Namen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuw Namen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Nieuw Namen vinden

Uitvaart Nieuw Namen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuw Namen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuw Namen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hansweert, Ossenisse en Schore bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuw Namen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Nieuw Namen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Nieuw Namen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuw Namen

Het afhandelen van een heengaan is altijd intens. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Nieuw Namen. In de dagen direct na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Nieuw Namen unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuw Namen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuw Namen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuw Namen contacteren

Bij een uitvaart in Nieuw Namen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de begrafenis als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Nieuw Namen zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Nieuw Namen zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances plannen voor alle personen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het afgesloten houden voor enkel genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Nieuw Namen kun je gebruik maken van een bijzondere ruimte voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Nieuw Namen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Nieuw Namen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuw Namen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Nieuw Namen

Bij een heengaan is een significante keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien opgevold. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Nieuw Namen zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Nieuw Namen gehouden kan worden.

Ingeval iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en soms moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is overigens niet gedwongen. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het raadzaam om de prijzen van een begrafenis en crematie Nieuw Namen in de gaten te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. Logischerwijs is de wens van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Nieuw Namen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Nieuw Namen

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Nieuw Namen. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan behoorlijk duur kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags bij benadering € 7.000,-. Hierin zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Nieuw Namen zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuw Namen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuw Namen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuw Namen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuw Namen

Een uitvaartverzekering in Nieuw Namen regelen is een van de voornaamste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Nieuw Namen zal je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de logische onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, omdat het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut te adviseren.

Wat je aan verzekeringspremie betaalt voor je uitvaartverzekering in Nieuw Namen is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor varieert de premie ook per verzekerd bedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een premie minder hoog uit wanneer je hem op een vroegere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Nieuw Namen afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Nagenoeg iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten overleggen wanneer je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er overigens ook voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw naasten benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuw Namen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuw Namen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuw Namen

Het is raadzaam om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Nieuw Namen te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om direct al zaken te organiseren. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaartdienst. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum regelen. Aansluitend kunnen jullie tezamen bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk dus diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Nieuw Namen zal er een fijne uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuw Namen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuw Namen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuw Namen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuw Namense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuw Namen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuw Namen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuw Namen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuw Namen

Een integere begrafenis

23 mei 2024

We wilden het liever klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Maurice Willemsen

Uitvaartverzorger enorm lief

14 mei 2024

Na de schok van het ineens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Franciscus de Bruin

Heel erg betrokken

9 mei 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we precies moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlug in verbinding met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het organiseren.

- Natascha Verhoeven

Eervol afscheid begeleid

2 mei 2024

Vlug en eervol gedaan. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Sander Smeets

Betrouwbaar

24 april 2024

We wilden het het liefste klein en privé houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Willem Sanders

Betrouwbaar

17 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Merci.

- Rutger van de Berg

Persoonlijke steun en toeverlaat

10 april 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Dirk Scholten

Afscheid schitterend zoals gehoopt

4 april 2024

Het is precies gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt geweldig mooi (en met relatief beperkte prijzen) hoe we dit vertrek hebben mogen vormgeven. Niks was vreemd of te veel voor het afscheid, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Nathalie de Leeuw

Oprechte interesse

28 maart 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg treurig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de passende mensen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Roy de Groot

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuw Namen

Uitvaartverzoring Brabant

Heiningen 115
4623 TN Bergen op Zoom
Nederland


http://www.uitvaartbrabant.nl/

Begrafenisverzorging Van Burg

Zweedijkseweg 2
4401 NH Yerseke
Nederland

0113 573 082
http://www.vanburguitvaart.nl/

Begrafenisverzorging Janssen

Havikskruid 10
4421 MN Kapelle
Nederland

0113 330 936
http://www.begrafenisverzorging-janssen.nl/