Uitvaart Hulst

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in Hulst die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Hulst verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hulst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hulst gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Hulst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hulst aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hulst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Clinge, Graauw en Terhole bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hulst

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hulst is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Hulst. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Hulst kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hulst

Het regelen van een heengaan is iedere keer intensief. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schok bij een plotseling overlijden. Het is bovendien een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Hulst. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Hulst unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hulst

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hulst te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hulst contacteren

Bij een teraardebestelling in Hulst kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een flinke impact op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Hulst zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde fatsoenlijk te laten verzorgen.

De primaire activiteit van een uitvaartcentrum Hulst zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor alleen intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Hulst hebben een aula waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. Er is de ruimte voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloven. Allerlei uitvaartcentra in Hulst kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je aansluitend dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt normaliter kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Hulst en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hulst

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Hulst

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Liever wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Hulst een rustplaats geregeld moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Hulst brengt lagere tariefstelling met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Hulst, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Hulst

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Hulst

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Het is tevens noodzaak gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Hulst zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hulst en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hulst inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hulst inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hulst

Het is voor iedereen in Hulst slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte flinke prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Hulst dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hulst

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hulst verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hulst

Het is verstandig om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Hulst te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te regelen. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen bij een uitvaart. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum organiseren. Dan kunnen jullie tezamen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hulst zorgen voor een gedenkwaardige finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Hulst

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hulst

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hulst. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hulstse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hulst. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hulst bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hulst die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hulst

Uitvaartdienst schitterend zoals gewild

14 juni 2024

Precies zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaart geregeld is. Niks was apart of teveel voor het afscheid, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Zelfs achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Thomas Willemsen

Erkentelijk voor een eigen afscheid

1 juni 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Raymond Smit

Het afscheid was prachtig

29 mei 2024

Snel en zorgvuldig georganiseerd. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Jasper Molenaar

Uitermate geschikte hulp

20 mei 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een lieve ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze lastige tijd.

- Robert Sanders

Een intieme teraardebestelling

11 mei 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Tessa Bosman

De uitvaartdienst was prachtig

5 mei 2024

Snel en vlekkeloos alles geregeld na de aanvraag. Ook nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Franciscus van der Meer

Lieve mensen voor de begrafenis

1 mei 2024

De uitvaart is snel, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Remco van der Horst

Lage kosten en vreedzaam

20 april 2024

Lage tariefstelling en een sereen afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit uitstekend.

- Johanna van der Meer

Betrouwbaar

14 april 2024

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Bedankt.

- Melanie Schipper

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hulst

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/

Uitvaartverzorging Linda van Wingen

Striepseweg 4
4435 RL Baarland
Nederland

0113 639 108
http://www.lindavanwingen.nl/

Uitvaartverzorging De Bevelanden – bijkantoor ‘s-Gravenpolder

Langeweg 9
4431 CE 's-Gravenpolder
Nederland

0113 311 444
http://www.uitvaartzorgcentrum.nl/