Uitvaart Nieuw Annerveen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Wil jij een fijne uitvaartondernemer uit Nieuw Annerveen die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Nieuw Annerveen verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Nieuw Annerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuw Annerveen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Nieuw Annerveen vinden

Uitvaart Nieuw Annerveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 33 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuw Annerveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuw Annerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Spijkerboor, Eexterveen en Eexterveensche Kan bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuw Annerveen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nieuw Annerveen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Nieuw Annerveen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuw Annerveen

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onverwachts overlijden. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Nieuw Annerveen. In de dagen meteen na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Nieuw Annerveen persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd veel zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuw Annerveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuw Annerveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuw Annerveen contacteren

Voor een uitvaart in Nieuw Annerveen heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In alle uitvaartcentra in Nieuw Annerveen zijn er goede faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te bewaren tot de dag van de uitvaart. Daarnaast is daar alles in paraatheid om je dierbare fatsoenlijk te laten verzorgen.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Nieuw Annerveen zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de dierbare ook in huis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Nieuw Annerveen hebben een aula waar de dienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. Er is de ruimte voor zelfstandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten religies. In menig uitvaartcentrum Nieuw Annerveen zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Nieuw Annerveen en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuw Annerveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Nieuw Annerveen

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Een crematie is gemiddeld genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Nieuw Annerveen een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen kunnen fiks stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Nieuw Annerveen brengt minder kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Nieuw Annerveen, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt zo al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Nieuw Annerveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Nieuw Annerveen

Piekeren over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuw Annerveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuw Annerveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuw Annerveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuw Annerveen

Een uitvaartverzekering in Nieuw Annerveen is de voornaamste keuze van je uitvaart. Wanneer je in Nieuw Annerveen een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors stuk van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Nieuw Annerveen zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Daardoor wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt over het algemeen minder verzekeringspremie dan een persoon op latere leeftijd. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar loopt anders een te groot risico. Tevens is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Nieuw Annerveen niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Het regelen van een verzekering gaat dan ook meestal samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er overigens daarnaast voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden straks een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw familie benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuw Annerveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuw Annerveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuw Annerveen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Nieuw Annerveen in te zetten voor een afscheidsceremonie in Nieuw Annerveen. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst op zichzelf. Wanneer je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Nieuw Annerveen is het steevast slim om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je meteen een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een goed plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Nieuw Annerveen ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuw Annerveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuw Annerveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuw Annerveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuw Annerveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuw Annerveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuw Annerveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuw Annerveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuw Annerveen

Een intieme begrafenis

31 december 2020

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was zeer gerespecteerd.

- Michael de Graaf

Het afscheid van opa was erg mooi!

22 december 2020

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk spannend. Voortaan snappen wij hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Yvonne van Wijk

Algeheel ontzorgt

16 december 2020

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Vlot en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Super geregeld.

- Antonius Jansen

Persoonlijke begeleiding afscheid

9 december 2020

Fijne mensen die alles pijlsnel en degelijk organiseren ontdekt.

- Nathalie Hermans

Lage kosten en vredig

2 december 2020

Lage kosten en een vredig afscheid was wat we wensten. Omdat ons inkomen laag is was dit uitmuntend.

- Rutger van de Velde

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

27 november 2020

Ik heb echt niet de juiste woorden om te beschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. Daarom hebben we een prachtig uitvaart voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Adriana Peeters

Een intieme begrafenis

16 november 2020

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was snel en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Caroline Hofman

Eerbiedige uitvaart

10 november 2020

We hebben onze broer een eerbiedige en fijne uitvaart kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was top georganiseerd.

- Irene Kramer

Bijzonder geschikte hulp

3 november 2020

Enkel heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een prettige belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze zware tijd.

- Anita van de Ven

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuw Annerveen

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Eefting B.V.

Vaartwijk 27
9611 SB Sappemeer
Nederland

0598 393 171
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/

Uitvaartverzorging Brouwer

Parklaan 8
9601 AN Hoogezand
Nederland

0598 399 036
http://www.uitvaartzorg-brouwer.nl/