Uitvaart Lomm

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Lomm die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lomm verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lomm – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lomm gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Lomm

Uitvaart Lomm
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lomm aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lomm, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Broekhuizenvorst, Velden en Arcen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lomm

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lomm is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Lomm. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Lomm kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lomm

Er komt veel werk kijken bij het organiseren van een begrafenis. Aangezien je ongemakken wilt voorkomen is het aan te raden om dit door iemand anders te laten organiseren. Je kunt dit bijvoorbeeld vragen aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te raadplegen. Dit is de partij die je zal assisteren bij het regelen van de verschillende aangelegenheden. Wat zijn nu feitelijk de stappen die gezet moeten worden? De eerste actie is om aangifte te doen bij de gemeente. Bij een uitvaart organiseren in Lomm is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is noodzakelijk om de volgende stap te mogen zetten. De logische vervolgstap is om het heengaan kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om alleen de directe kring te verwittigen.

Daarna is het tijd voor de praktische invulling van de uitvaart. Daarmee bedoelen we natuurlijk het afstemmen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een begraafplaats of strooigebied. Het is altijd wijs om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is dikwijls wat in vastgelegd over de laatste voorkeuren. Indien er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het tijd voor de concrete afronding. Over het algemeen is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste rekeningen worden betaald. Dit is dan ook de tijd waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lomm

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lomm te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lomm contacteren

Voor een uitvaart in Lomm heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke invloed op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Lomm zijn indrukwekkende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Eveneens is hier alles present om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Lomm zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de geliefde kenden. Daarnaast kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

In haast alle uitvaartcentra in Lomm kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Lomm zijn er ook opties voor video- of foto presentaties gedurende de plechtigheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je daarna dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Lomm en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lomm

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Lomm

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Lomm gehouden kan worden.

Wanneer iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij daarnaast gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de prijzen van een begrafenis en crematie Lomm in het oog te houden. In de regel is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra kosten voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. Natuurlijk is de wens van de overledene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lomm

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Lomm

Bij individuele wensen bij een uitvaart in Lomm kan dit aanzienlijk in de kosten lopen. We kunnen lastig een prijs noemen omdat een uitvaartdienst zeer persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te vliegen kost dat over het algemeen €1.500,-. Dit wordt (in de meeste gevallen) compleet afgedekt door de verzekering. Dit is zeker aan te raden, door deze ondersteuning zul je immers niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelfstandig te hoeven regelen. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Wanneer je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op tenminste 500,-. De tariefstelling voor het transport variëren per uitvaartcentrum. Vaak kun je op de website van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die samen gaan met het transport.

Logischerwijs kunnen er aanvullende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Lomm. Hier kan iemand denken aan mogelijke bloemen of aan kaarten. Verder zul je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Indien je het liefste een begrafenis wilt regelen dan zal er ook een geldbedrag moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een (graf)kist en aan een (graf)steen. Voor een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde uitgaven, alleen zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de gemiddelde zaken en tarieven bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lomm en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lomm inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lomm inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lomm

Wij raden iedereen in Lomm aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer praktische uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Lomm aanzienlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lomm

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lomm verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lomm

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Lomm in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Lomm. We hebben het al even beknopt aangestipt in dit artikel, echter is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles soepel verloopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Lomm is het iedere keer slim om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw geliefde laat verzorgen. Ook is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Lomm ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Lomm

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lomm

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lomm. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lommse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lomm. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lomm bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lomm die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lomm

Geweldig geholpen

15 april 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was geregeld.

- Dennis van de Pol

Persoonlijke uitvaartdienst

12 april 2024

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaartdienst zoals onze vader dat bij voorkeur wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Bianca Kuipers

Een persoonlijk afscheid

2 april 2024

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle zelfbedachte ideeën. Er waren allerlei wensen en daarom werd afscheid net zoals papa dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Maartje Kuipers

Volkomen de zorg uit handen

25 maart 2024

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was besloten . Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Geweldig geregeld.

- Thomas Verbeek

Algeheel ontzorgt

19 maart 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan naderhand) tot de echte uitvaart. Vlot en gemakkelijk kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Enorm tevreden.

- Simon Prins

Op maat begeleiding was geweldig!

12 maart 2024

Dag en nacht bereikbaar was heel erg aangenaam. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Mooi.

- Johan van der Laan

Geweldig afscheid

3 maart 2024

De uitvaartdienst was erg imponerend. Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen fijner afscheid geregeld kunnen krijgen. Buitengewoon fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Astrid Groen

Een waardig afscheid

24 februari 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. Enkel de nazorg kon wellicht wat beter.

- Sabine van Doorn

Persoonlijke begeleiding was geweldig!

22 februari 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer prettig. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Echt schitterend geregeld.

- Tom Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lomm

Voor Altijd Bijzonder Uitvaartzorg

Senecalaan 6
5926 SL Venlo
Nederland

06 15156046
http://www.vooraltijdbijzonder.nl/

John Lamberts Uitvaartzorg

Morion 49
5912 PX Venlo
Nederland

06 42789299
http://www.uitvaartzorg-venlo.nl/

Hendrickx Uitvaartverzorging Venlo

Pepijnstraat 78
5921 HN Venlo
Nederland

06 22973409
https://uitvaart-venlo.nl/