Uitvaart Lollum

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer in Lollum die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lollum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Lollum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Lollum gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Lollum

Uitvaart Lollum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lollum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hitzum, Achlum en Waaksens bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lollum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lollum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Lollum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lollum

Een begrafenis organiseert zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Omdat elke stap van essentieel belang is adviseren wij je aan om assistentie te vragen bij het organiseren van de uitvaart. Vaak willen familieleden of vrienden je hiermee helpen, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal helpen bij het inregelen van de verschillende aangelegenheden. Welke stappen doorloop je tijdens dit proces? De belangrijkste actie is om aangifte te doen bij de gemeente. Bij een begrafenis regelen in Lollum is dit altijd de leidende actie die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Zonder dit verlof kun je niet de volgende stappen zetten voor het organiseren. De normale vervolgstap is om het heengaan kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te contacteren die de overledene kende, maar het is vaak gebruikelijk om louter de directe kring op de hoogte te stellen.

Vervolgens is het ogenblik aangebroken om de begrafenis eigenhandig te gaan organiseren. Hiermee bedoelen we natuurlijk het regelen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een kerkhof of strooigebied. Het is altijd wijs om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is veelal wat in gedocumenteerd over de laatste voorkeuren. Als er geen testament aanwezig is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Vaak kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Normaal is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden betaald. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lollum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lollum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lollum contacteren

Bij een begrafenis in Lollum kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante impact op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Lollum zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Ook is hier alles voorhanden om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Lollum zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle mensen die de dierbare kenden. Verder kun je het besloten houden voor louter genodigden of naverwanten.

In zowat alle uitvaartcentra in Lollum kun je gebruik maken van een ingerichte aula voor het vertrek. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg passend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Lollum kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Lollum en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lollum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Lollum

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Lollum een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling kunnen flink stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin logischerwijs ook weer gigantisch afwijken.

Crematies in Lollum zijn flink minder duur. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak denkbaar tegen een kostenvergoeding. Je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Lollum, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Lollum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Lollum

De prijzen voor een uitvaart in Lollum kunnen zeker flink uitlopen als je meerdere voorkeuren hebt. We kunnen lastig een prijs vermelden aangezien een uitvaartdienst heel persoonlijk is. Indien je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dit is standaard afgedekt door een uitvaartverzekering. Dit is zeker weten aan te raden, gedurende deze ondersteuning zul je immers niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. Dat maakt het mogelijk om op de dag van het laatste vertrek de taken uit handen te geven. De methode van afscheid nemen kun je zelfstandig regelen afhankelijk van je behoeften. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 kwijt. De kosten voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Regelmatig kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die samen gaan met het transport.

Bijkomende extra uitgaven zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Lollum. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of rouwkaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de uitgaven op. Bij een teraardebestelling heb je tevens te maken met extra uitgaven voor een kist, een bepaald graf en een grafsteen. In het geval van een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde kosten, maar zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee zaken en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lollum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lollum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lollum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lollum

Wij raden iedereen in Lollum aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de opluchting dat zij niet voor forse kosten komen te staan. Over het algemeen kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je verzekerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is uitstekend indien je persoonlijke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Lollum dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lollum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lollum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lollum

Het is verstandig om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Lollum te bellen. Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om direct al dingen te regelen. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Daarna kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk dus een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Lollum zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Lollum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lollum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lollum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lollumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lollum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lollum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lollum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lollum

Blij met warme begeleiding

17 juli 2022

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. De volgende dag was dat geregeld.

- Kelly van Dongen

Prachtig afscheid begeleid

10 juli 2022

Snel en waardig geregeld. Heel tevreden.

- Anna Hendriks

Lage prijzen en vredig

5 juli 2022

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Omdat ons inkomen beperkt is was dit uitstekend.

- Adrianus Mol

Op verzoek zowat direct een geschikte begeleider

27 juni 2022

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de opties en wensen reeds door te spreken. Dit was erg bijzonder en mogelijk door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Vincent Smit

Een integere uitvaartdienst

21 juni 2022

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Merci.

- Sebastiaan Vink

Betrokken en behulpzaam

13 juni 2022

Dit gaan we niet snel vergeten daar de persoon van het crematie centrum was fantastisch. Hij was erg attent en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Ilona van der Meer

Volkomen de zorg uit handen

10 juni 2022

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Martinus de Boer

Fijne helpende hand

4 juni 2022

Het heengaan van mijn mama had een behoorlijke impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat dingen te regelen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in aanraking komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Johannes Hoekstra

Persoonlijke uitvaartdienst

24 mei 2022

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in de plechtigheid verwerken. Er waren allerlei behoeften en daarom werd afscheid exact zoals papa dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Monique Post

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lollum

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/