Uitvaart Lithoijen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Lithoijen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lithoijen verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lithoijen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Lithoijen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Lithoijen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lithoijen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lithoijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Geffen, Nuland en Oijen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lithoijen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Lithoijen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Lithoijen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lithoijen

Een heengaan is altijd een ingrijpende situatie. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schok bij een onverwacht heengaan. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet veel besloten worden bij een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Lithoijen. In de dagen meteen na het overlijden dienen er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Lithoijen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode meerdere dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lithoijen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lithoijen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lithoijen contacteren

Bij een uitvaart in Lithoijen kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de begrafenis als de dag zelf. In ieder uitvaartcentra in Lithoijen zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te behouden tot de dag van de teraardebestelling. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Lithoijen zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de overledene ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor enkel intimi.

De meeste uitvaartcentra in Lithoijen hebben een zaaltje waar de dienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Lithoijen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Lithoijen met elkaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lithoijen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Lithoijen

Bij een heengaan is een cruciale keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel ook gevolgd. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Lithoijen zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat los van de keuze een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Lithoijen gehouden kan worden.

Indien men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een kerkhof worden getransporteerd. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet verplicht. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de prijzen van een begrafenis en crematie Lithoijen in het oog te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een steen of monument op de rustplaats. Uiteraard is de wens van de gestorvene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Lithoijen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Lithoijen

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Lithoijen. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een overlijden enorm duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags bij benadering € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lithoijen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lithoijen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lithoijen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lithoijen

Het is voor iedereen in Lithoijen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor enorme tarieven komen te staan. Bij benadering zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hier ben je dan gegarandeerd van een verstandig geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een zeer handige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Lithoijen dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking cruciaal. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lithoijen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lithoijen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lithoijen

Het is verstandig om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Lithoijen te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaart. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het invullen van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Lithoijen zorgen voor een fijne laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Lithoijen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lithoijen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lithoijen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lithoijense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lithoijen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lithoijen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lithoijen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lithoijen

Warmhartig bijgestaan

2 december 2023

Het schitterende leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niks was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Ilse Kuijpers

Persoonlijke steun en toeverlaat

22 november 2023

Dit gaan we niet snel vergeten want de persoon van het crematie centrum was geweldig. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Laura van de Velden

Betaalbaar en eervol

15 november 2023

Lage tarieven en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Manon Sanders

Prachtig afscheid begeleid

7 november 2023

Vlug en eervol geregeld. Heel gelukkig.

- Margaretha van der Heijden

Een bijzonder afscheid

29 oktober 2023

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid verwerken. Omdat dit er nogal wat waren was het een heel persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat bij voorkeur wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Angela van Dijk

Persoonlijke begeleiding afscheid

28 oktober 2023

Fijne mensen die alles razendsnel en degelijk organiseren gevonden.

- Sander Peters

Fijne helpende hand

19 oktober 2023

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de juiste mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Echt heel sympathiek.

- Adrianus Bakker

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

10 oktober 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Martijn Hofman

Eervol afscheid begeleid

2 oktober 2023

Razendsnel en respectvol geregeld. Heel tevreden.

- Adriana Kuijpers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lithoijen

Van Kampen Uitvaartzorg VOF

Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Nederland

0344 613 812
https://www.vankampenuitvaartzorg.nl

Uitvaartverzorging Jan Tijssen

Kloosterstraat 10
4001 NC Tiel
Nederland

0344 613 007
https://www.uitvaartverzorgingjantijssen.nl/

Uitvaartverzorging Robert van Haren te Rosmalen

Mercuriusstraat 10
4007 LL Tiel
Nederland

073 503 8871
http://www.robertvanharen.nl/