Uitvaart Lisserbroek

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Lisserbroek?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Lisserbroek verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lisserbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Lisserbroek gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Lisserbroek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lisserbroek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lisserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Beinsdorp, Nieuw Vennep en Leimuiderbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lisserbroek

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lisserbroek is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Lisserbroek vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Lisserbroek kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lisserbroek

Een overlijden is immer een heftige aangelegenheid. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Lisserbroek. In de dagen meteen na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Lisserbroek.

Zeker zul je in deze drukke periode veel dingen over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lisserbroek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lisserbroek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lisserbroek contacteren

Voor een uitvaart in Lisserbroek heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een flinke invloed op alle dingen voor en na de begrafenis. In ieder uitvaartcentra in Lisserbroek zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te behouden tot de datum van de uitvaart. Tevens is hier alles voorhanden om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Lisserbroek zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vooraf een moment voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Ook kun je het privé houden voor enkel genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Lisserbroek hebben een zaaltje waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Lisserbroek kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je daarna vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Lisserbroek met elkaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lisserbroek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Lisserbroek

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw nabestaanden liever niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Lisserbroek een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tarieven hierin overigens ook weer enorm afwijken.

Een crematie in Lisserbroek brengt minder tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Lisserbroek, is het altijd verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Lisserbroek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Lisserbroek

Het lijkt mogelijk wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Lisserbroek. Het is echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Lisserbroek zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lisserbroek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lisserbroek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lisserbroek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lisserbroek

Het is voor elk persoon in Lisserbroek slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de garantie dat zij niet voor flinke kosten komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waarmee je gegarandeerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een uiterst verstandige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Lisserbroek enorm fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lisserbroek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lisserbroek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lisserbroek

Het is goed om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Lisserbroek te bellen. Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om meteen al dingen te organiseren. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het transport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Lisserbroek zorgen voor een fijne finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Lisserbroek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lisserbroek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lisserbroek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lisserbroekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lisserbroek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lisserbroek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lisserbroek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lisserbroek

Persoonlijke steun en toeverlaat

8 september 2023

Dit gaan we niet snel vergeten daar de man van het crematie centrum was super. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Sabrina Driessen

Speciale mensen

29 augustus 2023

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een fijne belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze moeilijke tijd.

- Edwin Bakker

Uitvaartverzorger enorm zorgzaam

23 augustus 2023

Na de shock van het ineens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verrast met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was vreemd.Petje af.

- Catharina van Doorn

Volledig ontzorgt

14 augustus 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was georganiseerd. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Joris van der Laan

Vlot geregelde huiselijke uitvaartdienst

6 augustus 2023

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde volstrekt relaxed ondanks het verdriet. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Maurice van der Horst

Liefdevol bijgestaan

4 augustus 2023

Het schitterende bestaan van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Niks was te vreemd en het was enorm persoonlijk.

- Esther Vink

Grote hulp gehad

24 juli 2023

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was geregeld.

- Nienke Vos

Respectvol en sober afscheid

16 juli 2023

We hebben onze broer een waardige en mooie uitvaartdienst kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was super georganiseerd.

- Suzanne Peters

Een integere begrafenis

10 juli 2023

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Robin Bosman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lisserbroek

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Uitvaartzorg Bollenstreek

Oranjelaan 76
2161 KH Lisse
Nederland

0252 411 366
http://www.uitvaartzorgbollenstreek.nl/

Uitvaartverzorging Vliem

Jacoba van Beierenlaan 4
2171 CM Sassenheim
Nederland

0252 211 843
http://www.uitvaartverzorgingvliem.nl/