Uitvaart Lievelde

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Lievelde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lievelde verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Lievelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Lievelde gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Lievelde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lievelde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lievelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Vragender, Harreveld en Zieuwent bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lievelde

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Lievelde kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Lievelde vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Lievelde kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lievelde

Een heengaan is immer een schokkende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een plotseling heengaan. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Lievelde vervoerd worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • De executie van de wilsbeschikking

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Lievelde unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische periode veel dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lievelde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lievelde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lievelde contacteren

Bij een uitvaart in Lievelde kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Lievelde zijn er goede faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te behouden tot de dag van de begrafenis. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de finale behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Lievelde zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor enkel familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Lievelde hebben een aula waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke deel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Lievelde zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de dienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Lievelde met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lievelde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Lievelde

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Lievelde een graf geregeld moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. De kosten voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Behalve de kosten voor het graf zelf zal je gelijktijdig prijzen kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin overigens ook weer zeer veel verschillen.

Een crematie in Lievelde brengt minder tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal denkbaar tegen een vergoeding. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Lievelde, is het immer verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lievelde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lievelde

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Lievelde kan dit behoorlijk in de kosten lopen. Het is ingewikkeld om een schatting te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt afsluiten. Als je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat is doorgaans gedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer in arm te nemen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dat maakt het een optie om op de dag van het allerlaatste vertrek de taken uit handen te geven. De wijze van afscheid nemen kun je zelfstandig inrichten afhankelijk van je behoeften. Indien je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op in ieder geval 500,-. Het tarief voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je op de pagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de kosten zijn die samen gaan met het vervoer.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Lievelde. Denk aan onder andere bloemstukken of kaarten. Daarnaast zal je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis heb je bovendien te maken met extra uitgaven voor een kist, een bepaald graf en een grafsteen. Voor een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde kosten, alleen zal je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee aangelegenheden en tariefstellingen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lievelde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lievelde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lievelde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lievelde

Een uitvaartverzekering in Lievelde afsluiten is een van de voornaamste beslissingen die je zelf kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Lievelde zal je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet verplicht om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk makkelijker rondom de uitvaart.

Wat je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Lievelde is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor varieert de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger iemand betaalt meestal lagere premie dan iemand op oudere leeftijd. Begrijpelijk, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger iemand. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een verzekering in Lievelde geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Bijna iedere keer zul je dan wel jouw medische verslag moeten aanleveren indien je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lievelde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lievelde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lievelde

Het is raadzaam om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Lievelde te bellen. Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om meteen al zaken te regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen bij een uitvaartdienst. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Lievelde zorgen voor een mooie finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Lievelde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lievelde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lievelde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lieveldese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lievelde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lievelde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lievelde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lievelde

Fijne helpende hand

19 juli 2022

Toen mijn mama overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Judith Bosman

Prachtig afscheid begeleid

16 juli 2022

Vlot en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Albert van de Berg

Merci!

7 juli 2022

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Onwijs dankbaar!

- Nathalie van Veen

Warmhartig bijgestaan

29 juni 2022

Het geweldige leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Alles was mogelijk en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Rob Kuijpers

Verwachtingen zijn overtroffen

24 juni 2022

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die ontdekt hebben.

- Alexander van der Meulen

Enorm meevoelend

18 juni 2022

Na het overlijden wisten we even niet wat we nou moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl snel in verbinding met een zeer liefdevolle begeleidster. We hadden heel snel contact en ze heeft ons fantastisch fijn geholpen met het regelen.

- Adriaan Wolters

Lage tarieven en vredig

5 juni 2022

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Charlotte Jacobs

Betaalbaar en eervol

30 mei 2022

Een zowel goedkope als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Simone Brouwer

Uitvaartbegeleider was enorm lief

25 mei 2022

Na de schrik van het ineens overlijden van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer speciaal. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel eigen en niets was vreemd.Petje af.

- Joyce van Loon

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lievelde

MomentZ Uitvaartverzorging

Aladnaweg 21A
7122 RP Lichtenvoorde
Nederland

0544 378 759
http://www.momentzuitvaartzorg.nl/

GUV Uitvaartzorg Lichtenvoorde

Kerkhoflaan 12b
7131 CN Lichtenvoorde
Nederland

0800 0809
http://www.guv.nl/

A.U.L.G. Uitvaartverzorging Jose de Boer

Van der Meer de Walcherenstraat 4
7131 EN Lichtenvoorde
Nederland

0544 378 574
http://www.josedeboer.nl/