Uitvaart Lellens

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ondersteuning voor de uitvaart in Lellens?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lellens verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lellens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lellens gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Lellens vinden

Uitvaart Lellens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lellens aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lellens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sint Annen, Loppersum en Stedum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lellens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lellens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Lellens vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lellens

Het afhandelen van een heengaan is altijd intens. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Lellens overgebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Lellens.

Geheid zul je in deze drukke tijd veel zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lellens

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lellens te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lellens contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Lellens Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Lellens. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Lellens er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Afbeeldingen aanleveren is raadzaam. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Lellens samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Ook kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Lellens. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lellens

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Lellens

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal alsmede gevolgd. De voorkeur kan ook overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Lellens zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de keuze een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Lellens gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een kerkhof gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin tevens gecremeerd kan worden. Dat hoeft trouwens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Lellens in de gaten hebt. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tarieven voor een grafsteen of gedenkteken op de rustplaats. simpelweg is de wens van de gestorvene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Lellens

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lellens

Het voelt mogelijk wat bitter om na een overlijden na te denken over de kosten van een uitvaart in Lellens. Het is wel noodzaak gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk duur kan zijn. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lellens en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lellens inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lellens inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lellens

Het is voor elk persoon uit Lellens slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een spaarpotje op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een hele geschikte uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Lellens behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lellens

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lellens verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lellens

Het is slim om een uitvaartverzorger in Lellens in te zetten voor een afscheidsceremonie in Lellens. We hebben het al even vluchtig aangestipt in dit artikel, echter is het verstandig om hier wat dieper bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsceremonie is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed omdat het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Daarnaast is het een goed plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemen en kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Lellens ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Lellens

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lellens

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lellens. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lellensse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lellens. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lellens bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lellens die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lellens

Bedankt!

26 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Sjoerd de Koning

Merci!

18 februari 2024

Vlug waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Mark Post

Een integere uitvaart

14 februari 2024

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Brenda de Jong

Geweldig afscheid

5 februari 2024

Het was zo aantrekkelijk! De verslagenheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet waardiger georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Robert Visser

Een eigen uitvaart geregeld

27 januari 2024

Personen die echt meedenken zijn uniek. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo fijn georganiseerd konden krijgen.

- Sebastiaan van Dijk

Warmhartig bijgestaan

20 januari 2024

Het geweldige bestaan van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te eigenaardig en het was heel persoonlijk.

- Femke van den Heuvel

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

8 januari 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde erg relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Ramona Jonker

Een eigen afscheid geregeld

5 januari 2024

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Bart Bosch

Volkomen de zorg uit handen

27 december 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Snel en simpel kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Absoluut tevreden.

- Daniël van Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lellens

Uitvaartverzorging Dick Koster

Vosbergerlaan 26
9761 AL Eelde
Nederland

050 309 5674
http://www.begrafenis-crematieverzorging.nl/

Vlinderuitvaartverzorging

De Pol 9
9321 VA Peize
Nederland

050 503 5453
http://www.vlinderuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Eefting B.V.

Vaartwijk 27
9611 SB Sappemeer
Nederland

0598 393 171
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/