Uitvaart Kollumerpomp

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Kollumerpomp?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Kollumerpomp verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Kollumerpomp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Kollumerpomp gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Kollumerpomp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kollumerpomp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kollumerpomp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ee, Stroobos en Engwierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kollumerpomp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kollumerpomp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Kollumerpomp. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Kollumerpomp kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kollumerpomp

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Kollumerpomp vervoerd worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Kollumerpomp.

Geheid zul je in deze drukke tijd meerdere zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kollumerpomp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kollumerpomp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kollumerpomp contacteren

Voor een uitvaart in Kollumerpomp heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In iedere uitvaartcentrum in Kollumerpomp zijn indrukwekkende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is hier alles aanwezig om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Kollumerpomp zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor louter intimi.

De meeste uitvaartcentra in Kollumerpomp hebben een zaal waar de uitvaart gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg sluitend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Kollumerpomp kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Kollumerpomp met mekaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kollumerpomp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Kollumerpomp

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Kollumerpomp een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tarieven voor het graf zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Kollumerpomp zijn flink goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Kollumerpomp, is het altijd wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Kollumerpomp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Kollumerpomp

Piekeren over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kollumerpomp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kollumerpomp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kollumerpomp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kollumerpomp

Het is voor iedereen uit Kollumerpomp verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor forse prijzen komen te staan. Over het algemeen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waardoor je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend voor wanneer je aparte wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Kollumerpomp best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kollumerpomp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kollumerpomp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kollumerpomp

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Kollumerpomp Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om meteen al dingen te regelen. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk daarom allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Kollumerpomp zal er een prachtige uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Kollumerpomp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kollumerpomp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kollumerpomp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kollumerpompse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kollumerpomp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kollumerpomp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kollumerpomp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kollumerpomp

Hele fijne dienst gehad!

22 maart 2023

Exact zoals mijn vader het wilde! Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk lage prijzen) hoe we dit vertrek hebben mogen vormgeven. Niks was apart of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Wilhelmina de Jong

Het vertrek van grootvader was erg mooi!

13 maart 2023

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo bepalend is voor een fijne en passende uitvaart!

- Irene de Bruijn

Respectvol en sober vertrek

5 maart 2023

We hebben mijn broer een waardige en mooie uitvaart kunnen geven. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was top georganiseerd.

- Laura Jacobs

Liefdevol opgevangen

28 februari 2023

Ons moeder stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm welkom. Niks was te raar en het was enorm persoonlijk.

- Marije van de Veen

Op verzoek bijna direct een waardige begeleider

20 februari 2023

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Monique de Graaf

Passende uitvaart geregeld

15 februari 2023

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Yvonne Koning

Persoonlijke begeleiding afscheid

5 februari 2023

De uitvaart is vlot, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Daniëlle van Wijk

Zeer betrokken

4 februari 2023

We waren absoluut radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl direct in contact met een zeer lieve begeleidster. We hadden zeer gauw contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het organiseren.

- Susanne Veenstra

Betrokken en behulpzaam

24 januari 2023

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was geweldig. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Angelique Scholten

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kollumerpomp

Uitvaartzorg Westerkwartier 0594 – 517151

Tolberterstraat 39
9351 BC Leek
Nederland

0594 517 151
http://www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl/

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Bocksmeulen 2
9101 RA Dokkum
Nederland

088 603 1200
https://kaspersmadokkum.nl/