Uitvaart Kollumerpomp

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Kollumerpomp?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Kollumerpomp verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Kollumerpomp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Kollumerpomp gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Kollumerpomp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 24 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kollumerpomp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kollumerpomp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ee, Stroobos en Engwierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kollumerpomp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kollumerpomp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Kollumerpomp. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Kollumerpomp kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kollumerpomp

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Kollumerpomp vervoerd worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Kollumerpomp.

Geheid zul je in deze drukke tijd meerdere zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kollumerpomp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kollumerpomp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kollumerpomp contacteren

Voor een uitvaart in Kollumerpomp heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In iedere uitvaartcentrum in Kollumerpomp zijn indrukwekkende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is hier alles aanwezig om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Kollumerpomp zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor louter intimi.

De meeste uitvaartcentra in Kollumerpomp hebben een zaal waar de uitvaart gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg sluitend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Kollumerpomp kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Kollumerpomp met mekaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kollumerpomp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Kollumerpomp

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Kollumerpomp een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tarieven voor het graf zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Kollumerpomp zijn flink goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Kollumerpomp, is het altijd wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Kollumerpomp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Kollumerpomp

Piekeren over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kollumerpomp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kollumerpomp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kollumerpomp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kollumerpomp

Het is voor iedereen uit Kollumerpomp verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor forse prijzen komen te staan. Over het algemeen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waardoor je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend voor wanneer je aparte wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Kollumerpomp best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kollumerpomp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kollumerpomp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kollumerpomp

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Kollumerpomp Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om meteen al dingen te regelen. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk daarom allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Kollumerpomp zal er een prachtige uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Kollumerpomp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kollumerpomp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kollumerpomp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kollumerpompse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kollumerpomp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kollumerpomp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kollumerpomp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kollumerpomp

Eerbiedige uitvaart

2 september 2020

We hebben onze broer een waardige en mooie uitvaart kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was super georganiseerd.

- Christian de Groot

Een persoonlijk afscheid

23 augustus 2020

Omdat we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle zelfbedachte ideeën. Aangezien dit er nogal wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat graag wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Ellen de Ruiter

Een intieme begrafenis

16 augustus 2020

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg attent. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was enorm gerespecteerd.

- Edwin van der Meulen

Eervol afscheid begeleid

15 augustus 2020

Razendsnel en waardig geregeld. Heel gelukkig.

- Angelique van Veen

Bedankt!

5 augustus 2020

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Franciscus de Vries

Een eigen afscheid georganiseerd

26 juli 2020

Mensen die echt meedenken zijn sporadisch. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo goed geregeld konden krijgen.

- Petronella van de Wal

Een waardig afscheid

8 maart 2020

We hebben een uitermate passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niets meer vernomen, spijtig.

- Esther Willems

Warme helpende hand

15 februari 2020

Het heengaan van mijn moeder had een behoorlijke impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in aanraking komen met de passende mensen. Ze was zo nuttig en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Renate Molenaar

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

30 januari 2020

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was zeer gerespecteerd.

- Richard de Jong

Het vertrek was prachtig

4 januari 2020

Vlot en perfect alles georganiseerd na de aanvraag. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Dennis van Veen

Formidabel afscheid

20 december 2019

De uitvaartdienst was zeer imponerend. Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen beter afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te regelen.

- Kelly Smeets

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kollumerpomp

Uitvaartzorg Westerkwartier 0594 – 517151

Tolberterstraat 39
9351 BC Leek
Nederland

0594 517 151
http://www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl/

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Bocksmeulen 2
9101 RA Dokkum
Nederland

088 603 1200
https://kaspersmadokkum.nl/