Uitvaart Anjum

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer uit Anjum die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Anjum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Anjum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Anjum gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Anjum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Anjum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Anjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ee, Lioessens en Morra bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Anjum

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Anjum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Anjum. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Anjum

Het regelen van een heengaan is immer intens. Er is uiteraard het leed en misschien de shock bij een onverwachts overlijden. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Anjum gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Anjum.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Anjum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Anjum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Anjum contacteren

Wanneer een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Anjum. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Anjum. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Anjum. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Anjum samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Anjum kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Anjum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Anjum

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen het liefste niet mee opzadelen. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Anjum een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. De kosten voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Anjum brengt mindere prijzen met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Anjum wilt is het van belang om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Anjum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Anjum

De tariefstellingen voor een uitvaart in Anjum kunnen zeker behoorlijk stijgen als je veel behoeften hebt. Het is moeilijk om een indicatie te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt afsluiten. Indien je een uitvaartverzorger aan het werk zet kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dit wordt grofweg afgedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer in arm te nemen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het finale vertrek de taken uit handen te geven. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. Het tarief voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Vaak kun je op voorhand de gemiddelde kosten van de verschillende uitvaartcentra zien op de pagina van het vervoerbedrijf.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Anjum. Denk aan onder andere bloemen of rouwkaarten. Daarnaast zal je moeten denken aan de kosten die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je verder te maken met extra kosten voor een grafkist, een bepaald graf en een (graf)steen. Bij een crematie zijn de prijzen over het algemeen lager maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de doorsnee uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Anjum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Anjum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Anjum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Anjum

Het is voor iedereen uit Anjum slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte hoge kosten van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is ideaal als je specifieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Anjum best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Anjum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Anjum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Anjum

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Anjum in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Anjum. We hebben het al even vluchtig benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheid is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Anjum ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Anjum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Anjum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Anjum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Anjumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Anjum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Anjum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Anjum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Anjum

Merci!

19 juni 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Franciscus de Jong

Betaalbaar en eervol

8 juni 2024

Lage prijzen en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was van belang.

- Suzanne Schipper

De uitvaartdienst was fantastisch

5 juni 2024

Snel en uitmuntend alles in orde gemaakt na de aanvraag. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Cornelia de Jong

Tot in de puntjes verzorgd

26 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie buitengewoon prettig geregeld. Bovendien hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Jan van Loon

Oprechte betrokkenheid

23 mei 2024

Het overlijden van mijn moeder had een flinke impact op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaakjes te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Johannes van de Wal

Wel betrokken bij de uitvaart

13 mei 2024

Mensen die echt meedenken zijn uniek. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo fijn georganiseerd konden krijgen.

- Christiaan Kramer

De begrafenis van opa was eerbiedig

6 mei 2024

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo beslissend is voor een goede en passende uitvaartdienst!

- Roel de Vries

Betrouwbaar

29 april 2024

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Bedankt.

- Kelly de Graaf

Een fijne uitvaartdienst

20 april 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan de onze. Alleen de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Jelle Kuijpers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Anjum

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Bocksmeulen 2
9101 RA Dokkum
Nederland

088 603 1200
https://kaspersmadokkum.nl/

Uitvaartzorg Zeilinga

De Schans 9
9101 HR Dokkum
Nederland

0519 297 280
http://www.uitvaartzorgnoordoostfriesland.nl/