Uitvaart Kesteren

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Kesteren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Kesteren verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Kesteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Kesteren gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Kesteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kesteren aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kesteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ochten, IJzendoorn en Rhenoij bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kesteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kesteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Kesteren. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Kesteren kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kesteren

Het afhandelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is tevens een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve melding bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Kesteren. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Kesteren.

Zeker zul je in deze drukke tijd een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kesteren

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kesteren te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kesteren contacteren

Indien een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Kesteren. Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook mogelijk om iemand in eigen woning op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Kesteren. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Kesteren. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Kesteren met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Kesteren. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kesteren

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Kesteren

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Kesteren een graf georganiseerd moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voor je besluit om een keuze te maken. Naast de prijzen voor de rustplaats zelf zal je eveneens kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Kesteren zijn flink minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Kesteren, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk stevige afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Kesteren

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Kesteren

Het voelt mogelijk wat wrang om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Kesteren. Het is ook noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan enorm prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel circa € 7.000,-. Hier zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Kesteren zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kesteren en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kesteren inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kesteren inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kesteren

Het is voor iedereen uit Kesteren slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Vaak kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is perfect indien je specifieke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Kesteren best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kesteren

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kesteren verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kesteren

Direct na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Kesteren Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om direct al zaken te regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Later kunnen jullie samen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Kesteren zorgen voor een mooie laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Kesteren

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kesteren

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kesteren. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kesterense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kesteren. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kesteren bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kesteren die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kesteren

Persoonlijke uitvaart

1 december 2023

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in de plechtigheid verwerken. Er waren meerdere wensen en daarom werd afscheid precies zoals pap dat wilde. De prijs was keurig dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Jasper van Beek

Uitvaartdienst ondersteuning was top

25 november 2023

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Prachtig.

- Natasja de Vos

Betrouwbaar

17 november 2023

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Bedankt.

- Sabrina Bosch

Lieve mensen voor de uitvaartdienst

8 november 2023

Liefdevolle mensen die alles razendsnel en betrouwbaar organiseren gevonden.

- Peter Evers

Betrokken en behulpzaam

3 november 2023

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Annemarie Peters

Betrouwbaar

28 oktober 2023

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Adriaan Boer

Prachtig afscheid begeleid

20 oktober 2023

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Anita Kuipers

Blij met warme begeleiding

11 oktober 2023

Ik heb zeer lieve ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest organiseren. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Jacoba Smit

Volkomen de zorg uit handen

3 oktober 2023

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het ongecompliceerd aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de echte uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Enorm tevreden.

- Charlotte Willemsen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kesteren

Begrafenisonderneming Leusden Van

Mercuriusweg 5 B
4051 CV Ochten
Nederland

0344 642 695
http://www.vanleusdenuitvaart.nl/

Christelijke Begrafenisonderneming P.H. van der Leer

De Dijk 30
3911 SN Rhenen
Nederland

0318 526 641
http://www.phvanderleer.nl/

Knuivers Beheer B.V.

Ribeslaan 4
3911 ZW Rhenen
Nederland

0317 614 773
http://www.uitvaartverzorging-knuivers.nl/