Uitvaart Jutrijp

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Jutrijp?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Jutrijp verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Jutrijp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Jutrijp gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Jutrijp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Jutrijp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jutrijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sneek, Oosthem en Heeg bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Jutrijp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Jutrijp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Jutrijp vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Jutrijp

Het regelen van een overlijden is altijd zwaarwegend. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Jutrijp. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Jutrijp.

Zeker zul je in deze hectische periode meerdere dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Jutrijp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Jutrijp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Jutrijp contacteren

Voor een begrafenis in Jutrijp heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Jutrijp zijn er adequate faciliteiten om de overledene professioneel en met eerbaarheid te bewaren tot de datum van de begrafenis. Tevens is daar alles in gereedheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Jutrijp zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook thuis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor enkel intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Jutrijp hebben een zaaltje waar de dienst gehouden kan worden. De dienst is het meest intieme onderdeel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsovertuigingen. Meerdere uitvaartcentra in Jutrijp kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je later vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Jutrijp met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Jutrijp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Jutrijp

Bij een heengaan is een cruciale optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Besef dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de ceremonie daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Jutrijp gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een kerkhof worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij eveneens gecremeerd kan worden. Dat is simpelweg niet gedwongen. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Jutrijp in de gaten hebt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende kosten voor een grafsteen of monument op de rustplaats. Natuurlijk is de voorkeur van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Jutrijp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Jutrijp

Nadenken over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier standaard bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Jutrijp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Jutrijp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Jutrijp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Jutrijp

Een uitvaartverzekering in Jutrijp regelen is een van de voornaamste keuzes die je maar kunt maken. Indien je in Jutrijp een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk stuk van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut te adviseren.

De premie van de uitvaartverzekering in Jutrijp zal voortdurend afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dit is dan ook de oorzaak dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal uiteenlopen. Zo valt een premie minder hoog uit indien je die op een jongere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger individu. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te accepteren voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Jutrijp je een te omvangrijk risico vindt, mogen ze je weigeren. Vrijwel iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten aanleveren indien je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf liever doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw familie benaderen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Jutrijp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Jutrijp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Jutrijp

Het is slim om een uitvaartverzorger in Jutrijp in te huren voor een afscheidsceremonie in Jutrijp. Even beknopt wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaartdienst op zichzelf. Voordat je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Jutrijp is het iedere keer goed om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Jutrijp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Jutrijp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Jutrijp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Jutrijpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Jutrijp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Jutrijp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Jutrijp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Jutrijp

Een persoonlijk afscheid

24 februari 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in de plechtigheid verwerken. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een heel persoonlijke uitvaart zoals onze papa dat graag wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blij met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Elizabeth Jansen

Waardige uitvaart geregeld

21 februari 2024

Snel en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Niels Smits

Uitvaartverzorger erg lief

15 februari 2024

Na de shock van het plotseling sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Marco Smit

Heel fijn opgevangen

8 februari 2024

Het schitterende bestaan van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Alles was mogelijk en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Johanna van den Broek

Uitvaartbegeleider was erg lief

25 januari 2024

Allereerst komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen ervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Niks geen zakelijk gedoe, gewoon heel eigen en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Esther van de Brink

Betaalbaar en eervol

17 januari 2024

Lage kosten en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Marcel van Leeuwen

Een integere uitvaart

7 januari 2024

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Martin van de Brink

Een persoonlijk uitvaart geregeld

3 januari 2024

Personen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaart zo keurig georganiseerd konden krijgen.

- Tom Dekker

Fijne helpende hand

26 december 2023

Het overlijden van mijn mama had een forse invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat dingen te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Nicolaas Koster

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Jutrijp

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/