Uitvaart Holwierde

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Holwierde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Holwierde verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Holwierde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Holwierde gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Holwierde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Holwierde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holwierde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Appingedam, Krewerd en Bierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Holwierde

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Holwierde kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Holwierde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Holwierde

Er komt veel werk kijken bij het regelen van een begrafenis. Aangezien je ongemakken wilt voorkomen is het aan te raden om dit door iemand anders te laten organiseren. Vaak willen familieleden of kennissen je hierbij helpen, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het regelen van alles wat er relevant is op deze dag. Welke stappen doorloop je gedurende dit proces? Alles begint bij het melden van overlijden bij de gemeente. Als je een teraardebestelling in Holwierde wilt organiseren, dien je allereerst deze stap te zetten voor je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het heengaan. Dit kan discreet binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijker door iedereen te informeren die de overledene kent.

Hierna is het ogenblik aangebroken om de begrafenis eigenhandig te gaan organiseren. Hier doelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een graf of asurn. Het is altijd slim om in het testament te kijken van de overledene, hier is veelal wat in vastgelegd rondom de laatste wensen. Wanneer er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. Vaak kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de teraardebestelling is het belangrijk om de overgebleven zaken te organiseren. Normaal is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste rekeningen worden betaald. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (eventuele) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Holwierde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Holwierde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Holwierde contacteren

Bij een uitvaart in Holwierde kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Holwierde zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare fatsoenlijk te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Holwierde zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend intimi.

In zowat alle uitvaartcentra in Holwierde kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Holwierde kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Holwierde met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Holwierde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Holwierde

Bij een heengaan is een belangrijke keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal bovendien gevolgd. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Holwierde gehouden kan worden.

Wanneer iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Holwierde in het oog te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende prijzen voor een (graf)steen of monument op de gedenkplaats. overigens is de wil van de gestorvene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Holwierde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Holwierde

Bij individuele wensen bij een uitvaart in Holwierde kan dit hevig in de kosten lopen. We kunnen lastig een tarief noemen aangezien een uitvaartdienst volkomen persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger inschakelt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dit wordt grofweg gedekt door een uitvaartverzekering. Dit is zeker weten aan te raden, gedurende deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles zelfstandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelf te hoeven regelen. De wijze van afscheid nemen kun je zelfstandig regelen afhankelijk van je behoeften. Als je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op minimaal 500,-. De prijzen voor het transport variëren per uitvaartcentrum. Standaard kun je op voorhand de doorsnee tarieven van de diverse uitvaartcentra zien op de internerpagina van het vervoerbedrijf.

Natuurlijk kunnen er bijkomende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Holwierde. Hierbij kan men denken aan potentiële bloemen of aan kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Wanneer je het liefste een teraardebestelling wilt regelen dan zal er in ieder geval een bedrag moeten worden besteed aan het graf, aan een (graf)kist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de kosten meestal lager maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Holwierde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Holwierde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Holwierde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Holwierde

Wij raden iedereen in Holwierde aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor hoge kosten komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is uitstekend voor wanneer je persoonlijke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Holwierde best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Holwierde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Holwierde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Holwierde

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Holwierde in de arm te nemen voor een afscheid in Holwierde. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel verloopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een slim plan om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Holwierde ook in staat om mogelijk live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen bij het zoeken. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Holwierde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Holwierde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Holwierde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Holwierdese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Holwierde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Holwierde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Holwierde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Holwierde

Uitvaart prachtig zoals verlangd

27 februari 2024

Exact zoals mijn vader het wilde! Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk lage kosten) hoe we dit afscheid hebben mogen vormgeven. Het was ontzettend mooi met alle ‘gekke’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Joris van de Brink

Eervol afscheid begeleid

22 februari 2024

Snel en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Ruud Molenaar

Formidabele uitvaart

13 februari 2024

De uitvaart was zeer imponerend. De verslagenheid was aanzienlijk na het sterven van oma maar de uitvaart had niet prettiger geregeld kunnen worden. Buitengewoon fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Erwin Jacobs

Een uitkomst bij rouw

5 februari 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Daniëlle van Vliet

Geweldig afscheid

24 januari 2024

De uitvaartdienst was behoorlijk imponerend. De verslagenheid was aanzienlijk na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger geregeld kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Niels de Boer

Het afscheid was mooi

19 januari 2024

Gauw en perfect alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Bovendien nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Maria Post

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

13 januari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was absoluut betrokken. Het afscheid (en de plek) voelde enorm relaxed ondanks het leed. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Vanessa van den Heuvel

Het vertrek van grootvader was zo fijn!

1 januari 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we zorgzame hulp, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende begrafenis!

- Daniëlle van den Bosch

Persoonlijke hulp was super!

28 december 2023

Dag en nacht bereikbaar was heel erg prettig. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van oma. Schitterend.

- Jacqueline van der Laan

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Holwierde

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar Den Dam 19
9932 GA Delfzijl
Nederland

0596 633 049
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/

Uitvaartcentrum Fivelhof

Weg naar Den Dam 19
9932 GA Delfzijl
Nederland


http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/uitvaartcentrum-fivelhof.html

Regionale Werkgroep Groningen vd Humanistische Uitvaartbegeleiding

Noordersingel 12
9901 BP Appingedam
Nederland

0900 9005030
http://www.humanistischeuitvaart.nl/