Uitvaart Harmelen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Harmelen?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Harmelen verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Harmelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Harmelen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Harmelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Harmelen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Harmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit IJsselstein, Benschop en Lopikerkapel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Harmelen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Harmelen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Harmelen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Harmelen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Harmelen

Het regelen van een heengaan is iedere keer heftig. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Harmelen vervoerd worden. In de dagen meteen na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Harmelen unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd veel dingen vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Harmelen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Harmelen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Harmelen contacteren

Bij een begrafenis in Harmelen kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een significante functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de uitvaart zelf. In elk uitvaartcentrum in Harmelen zijn indrukwekkende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Ook is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Harmelen zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances houden voor alle mensen die de overledene kenden. Ook kun je het exclusief houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Harmelen hebben een aula waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. Er is de mogelijkheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende religies. In veel uitvaartcentrum Harmelen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Harmelen met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Harmelen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Harmelen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Eigenlijk wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Harmelen een graf gehuurd moet worden. De tarieven kunnen aardig stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin uiteraard ook weer heel erg verschillen.

Een crematie in Harmelen brengt minder kosten met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Harmelen wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Harmelen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Harmelen

Piekeren over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Daarbij zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Harmelen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Harmelen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Harmelen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Harmelen

Wij advisreren iedereen in Harmelen aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een zeer praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Harmelen enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Harmelen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Harmelen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Harmelen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Harmelen in te zetten voor een afscheidsdienst in Harmelen. We hebben het al even vluchtig benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Het organiseren van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij het liefste de laatste dag van jouw geliefde laat verzorgen. Verder is het een goed idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Harmelen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Harmelen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Harmelen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Harmelense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Harmelen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Harmelen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Harmelen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Harmelen

Een waardige uitvaart

23 juli 2024

We hebben een uitermate waardige ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, spijtig.

- Mirjam van Leeuwen

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

14 juli 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde enorm ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Ruben de Graaf

Op verzoek vrijwel direct een passende begeleider

9 juli 2024

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen reeds door te nemen. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Paulus Verbeek

Bijzonder handige hulp

30 juni 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Jacob van Wijk

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

27 juni 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde heel ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Anna Willems

Wel betrokken bij de uitvaart

20 juni 2024

Personen die echt meedenken zijn sporadisch. Nooit verwacht dat we dit bij de uitvaart zo keurig geregeld konden krijgen.

- Patricia Postma

Fijne mensen voor de uitvaart

10 juni 2024

Attente mensen die alles snel en betrouwbaar organiseren ontdekt.

- Femke van den Broek

Tot in de puntjes verzorgd

7 juni 2024

Zowat onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Ook hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Michael de Jong

Boven verwachting flexibel

25 mei 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was pijlsnel besloten .

- Anne van Beek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Harmelen

Ametista Uitvaartbegeleiding

Inarimeer 1
3446 JJ Woerden
Nederland

0348 498 129
http://www.ametista.nl/

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Nieuwe Vaart 5
3451 AH Utrecht
Nederland

030 296 6666
http://barbarauitvaart.nl/

Uitvaartbegeleiding Juliëtte Richter

Stadhouderslaan 19
3417 TT Montfoort
Nederland

06 23616883
http://www.liefdevolafscheid.nl/