Uitvaart Haarle

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Haarle?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Haarle verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Haarle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Haarle gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Haarle vinden

Uitvaart Haarle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Haarle aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haarle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Tubbergen, Vasse en Mander bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Haarle

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Haarle is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Haarle. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Haarle

Bij het wegvallen van een medemens spelen er diverse emoties. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is tevens een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Haarle vervoerd worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Haarle.

Zeker zul je in deze drukke periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Haarle

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Haarle te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Haarle contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Haarle. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Haarle. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Haarle er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Foto’s aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het afscheid. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Haarle bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Ook kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gelijktijdig een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Haarle kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Haarle

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Haarle

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt normaal alsmede opgevold. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Haarle zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Haarle gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een begraafplaats gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen direct naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dit hoeft trouwens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Haarle in de gaten hebt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende prijzen voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. Vanzelfsprekend is de voorkeur van de overledene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Haarle

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Haarle

Het voelt wellicht wat wrang om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Haarle. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Daarbij zitten wel allerlei opties inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Haarle en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Haarle inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Haarle inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Haarle

Wij advisreren iedereen in Haarle aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is perfect als je persoonlijke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn verder nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Haarle dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Haarle

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Haarle verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Haarle

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Haarle in te schakelen voor het regelen van een uitvaart in Haarle. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Haarle

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Haarle

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Haarle. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Haarlese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Haarle. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Haarle bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Haarle die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Haarle

Op verzoek haast direct een geschikte begeleider

24 februari 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren reeds door te spreken. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Anouk van der Linden

Dank jullie wel!

17 februari 2024

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Daarom hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Mega dankjewel!

- Edwin Peeters

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

12 februari 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Miranda Dijkstra

Magnifiek afscheid

6 februari 2024

Het was zo mooi! Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen waardiger afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaartdienst te regelen.

- Jolanda Willems

Passende uitvaart geregeld

25 januari 2024

Vlug en eervol geregeld. Heel blij.

- Marloes Koster

Respectvol en sober afscheid

18 januari 2024

We hebben mijn broer een eerbiedige en prachtige uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Dirk van de Berg

De laatste groet was perfect

12 januari 2024

Ik heb werkelijk niet de juiste woorden om te omschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze fijne grootpapa.

- Laura Vink

Lage prijzen en sereen

31 december 2023

Lage tarieven en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit uitmuntend.

- Petrus van de Wal

Mooie uitvaart

24 december 2023

Het was zo smaakvol! Ondanks de rouw na het heengaan van grootmoeder hadden we geen waardiger afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Erg fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Tim Hermans

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Haarle

Gemeentelijke Begraafplaats Wierden

Vriezenveenseweg 38
7641 AK Wierden
Nederland


http://www.online-begraafplaatsen.nl/begraafplaats/551/Algemene-Begraafplaats-Wierden

Nolet Uitvaartbegeleiding

Landrebenlaan 54
7573 AZ Oldenzaal
Nederland

0541 229 779
https://noletbult.nl/

Overledenen Zorg Nederland, aula Vale

Schelmaatstraat 15
7575 BC Oldenzaal
Nederland

0541 539 708
http://www.overledenenzorg-nederland.nl/