Uitvaart Gassel

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Gassel?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Gassel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Gassel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Gassel gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Gassel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Gassel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Gassel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Grave, Escharen en Reek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Gassel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Gassel kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Gassel. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Gassel

Bij het overlijden van een geliefde spelen er diverse emoties. Er is vanzelfsprekend het leed en wellicht de shock bij een onverwachts heengaan. Het is tevens een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Gassel. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Gassel persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode enkele zaken vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Gassel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Gassel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Gassel contacteren

Bij een begrafenis in Gassel kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle dingen voor en na de uitvaart. In alle uitvaartcentra in Gassel zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene vakkundig en met eer te bewaren tot de dag van de uitvaart. Bovendien is daar alles in gereedheid om je geliefde zorgvuldig te laten verzorgen.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Gassel zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het besloten houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Gassel hebben een zaal waar de dienst gehouden kan worden. De plechtigheid is het meest persoonlijke onderdeel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de mogelijkheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten religies. In veel uitvaartcentrum Gassel zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Gassel en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Gassel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Gassel

Bij een overlijden is een cruciale keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Gassel zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Gassel gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een begraafplaats gebracht worden. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dit hoeft trouwens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Gassel in het oog houdt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende kosten voor een grafsteen of monument op de gedenkplaats. Uiteraard is de wil van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Gassel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Gassel

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, vooral als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen er nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Gassel zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Gassel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Gassel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Gassel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Gassel

Een uitvaartverzekering in Gassel is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Gassel zul je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vastgesteld bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut raadzaam.

Hoeveel je aan verzekeringspremie betaalt voor je uitvaartverzekering in Gassel is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan zeker de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal afwijken. Een jonger individu betaalt gemiddeld minder premie dan iemand op oudere leeftijd. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger persoon. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Gassel niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Bijna altijd zul je dan wel jouw medische verslag moeten aanleveren als je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er overigens bovendien voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden later geld tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Gassel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Gassel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Gassel

Direct na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Gassel De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaartdienst. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Dan zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Gassel zorgen voor een mooie allerlaatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Gassel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Gassel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Gassel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Gasselse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Gassel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Gassel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Gassel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Gassel

Enorm geholpen

28 september 2022

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Tom van Dam

Liefdevol opgevangen

18 september 2022

Het geweldige leven van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niets was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Danny Vermeulen

Het vertrek was fijn

12 september 2022

Direct en fatsoenlijk geregeld. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Elizabeth Hendriks

Hele fijne uitvaartdienst gehad!

8 september 2022

Exact zoals mijn pappa het wilde! Echt geweldig mooi (en met relatief beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niks was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Kim Peeters

Eerbiedige uitvaartdienst

30 augustus 2022

We hebben onze broer een eerbiedige en mooie uitvaart kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was geweldig geregeld.

- Sjoerd Mulder

Persoonlijke begeleiding afscheid

25 augustus 2022

Lieve mensen die alles gauw en betrouwbaar regelen gevonden.

- Jeroen Hendriks

Welgemeende betrokkenheid

17 augustus 2022

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de juiste mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Petrus van Leeuwen

Erg blij door lieve hulp

7 augustus 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De opvolgende dag was dit geregeld.

- Arie van Dijk

Uitermate geschikte begeleiding

5 augustus 2022

Alleen heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een gepaste ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewild in deze moeilijke tijd.

- Alexander van der Laan

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Gassel

Wessels Uitvaartverzorging

Elckerlycweg 3
6602 HJ Wijchen
Nederland

024 641 2695
https://wessels-uitvaartverzorging.nl/

Van den Heuvel uitvaartverzorging

Graafseweg 780
6603 CR Wijchen
Nederland

06 54990748
http://www.vandenheuveluitvaartzorg.nl/

Fiore Uitvaartzorg

Wethouder Lemmenstraat 11
5454 GH Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
http://www.fioreuitvaartzorg.nl/