Uitvaart Elst

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Elst?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Elst verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Elst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Elst gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Elst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Elst aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Elst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Beek Ubbergen, Huissen en Ubbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Elst

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Elst kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Elst. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Elst kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Elst

Een heengaan is iedere keer een ingrijpende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een plotseling heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Elst vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Elst.

Zeker zul je in deze drukke tijd meerdere dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Elst

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Elst te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Elst contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Elst Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Elst. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Elst er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is raadzaam. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Elst met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het ogenblik ervoor. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om samen een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Elst. Soms is het denkbaar om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Elst

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Elst

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van mensen. Eigenlijk wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Elst een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven kunnen aardig stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Elst zijn flink goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig denkbaar tegen een vergoeding. Het is ook mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Elst wilt is het van betekenis om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt daarom al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Elst

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Elst

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hierbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Elst en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Elst inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Elst inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Elst

Een uitvaartverzekering in Elst is de voornaamste keuze van je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Elst zal je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen keren een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet verplicht om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het omstandigheden zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

Hoeveel je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Elst is afhankelijk van meerdere zaken. Daarom verschilt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je hem op een jongere leeftijd afsluit. Verstandig, want een ouder individu overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger persoon. Gelijktijdig zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Elst je een te fors risico vindt, mogen ze je afwijzen. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook veelal samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen later een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Elst

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Elst verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Elst

Het is slim om een uitvaartverzorger in Elst in te zetten voor een afscheidsceremonie in Elst. We hebben het al even vluchtig benoemd in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat dieper bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

De meeste formaliteiten en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina makkelijk en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Verder is het een slim idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Elst

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Elst

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Elst. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Elstse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Elst. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Elst bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Elst die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Elst

Enorme hulp gehad

21 juli 2022

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Eva van Leeuwen

Vlug geregelde huiselijke uitvaartdienst

13 juli 2022

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde heel relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Barbara de Groot

Het afscheid was prachtig

7 juli 2022

Razendsnel en zorgvuldig georganiseerd. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Martine Kuijpers

Tot in de puntjes geregeld

2 juli 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes georganiseerd werd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Edwin van de Velde

Op verzoek praktisch direct een waardige begeleider

25 juni 2022

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Hierdoor waren we in staat de opties en wensen reeds door te nemen. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Pieter van de Wal

Liefdevol opgevangen

18 juni 2022

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de attente opvang was ontzettend welkom. Alles was een optie en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Martine van Dam

Persoonlijke begeleiding afscheid

7 juni 2022

De uitvaart is snel, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Martinus van der Heijden

Het afscheid was geweldig georganiseerd

29 mei 2022

Ik heb echt niet de passende woorden om te omschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze beste grootvader.

- Kelly van de Wal

Een warme uitvaartdienst

24 mei 2022

We hebben een uitermate geschikte begeleider kunnen vinden. Alleen de nazorg kon eventueel wat beter.

- Bas Meijer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Elst

Aster Uitvaartzorg

Kokkeland 17
6661 ZV Elst
Nederland

06 41211199
https://www.aster-uitvaartzorg.nl/

Kramer Uitvaartverzorging

Mozartstraat 21
6661 CK Elst
Nederland

0481 378 311
https://www.uitvaartverzorgingkramer.nl/

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

Rozenkamp 52
6662 RN Elst
Nederland

06 47039095
https://www.ingridbernsuitvaartzorg.nl/