Uitvaart Egmond aan Zee

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Egmond aan Zee?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Egmond aan Zee verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Egmond aan Zee – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Egmond aan Zee gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Egmond aan Zee
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Egmond aan Zee aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Egmond aan Zee, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bergen aan Zee, Schoorl en Castricum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Egmond aan Zee

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Egmond aan Zee is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Egmond aan Zee. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Egmond aan Zee

Het afhandelen van een overlijden is altijd heftig. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve melding bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Egmond aan Zee. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Egmond aan Zee unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke periode een aantal zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Egmond aan Zee

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Egmond aan Zee te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Egmond aan Zee contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Egmond aan Zee. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan meestal worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Egmond aan Zee. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Egmond aan Zee er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is wenselijk. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Egmond aan Zee bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Ook kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Egmond aan Zee. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Egmond aan Zee

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Egmond aan Zee

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Egmond aan Zee een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen kunnen aardig stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de prijzen voor de rustplaats zelf zal je eveneens prijzen kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tarieven hierin natuurlijk ook weer gigantisch verschillen.

Crematies in Egmond aan Zee zijn fors minder duur. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is ook mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Egmond aan Zee, is het altijd wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt dus al snel veel besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Egmond aan Zee

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Egmond aan Zee

Piekeren over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, zeker als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk hier aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Daar zitten wel allerlei opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Egmond aan Zee en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Egmond aan Zee inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Egmond aan Zee inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Egmond aan Zee

Wij advisreren iedereen in Egmond aan Zee aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de opluchting dat zij niet voor hoge prijzen komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt indien je unieke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn verder nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Egmond aan Zee best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Egmond aan Zee

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Egmond aan Zee verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Egmond aan Zee

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Egmond aan Zee in te schakelen voor het organiseren van een uitvaart in Egmond aan Zee. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Egmond aan Zee is het iedere keer goed om moeiteloos via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Egmond aan Zee

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Egmond aan Zee

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Egmond aan Zee. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Egmond aan Zeese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Egmond aan Zee. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Egmond aan Zee bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Egmond aan Zee die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Egmond aan Zee

Betrokken en hulpvaardig

21 mei 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink doorgewinterd. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Iris van de Berg

De ultieme groet was perfect

13 mei 2024

Ik heb echt niet de juiste woorden om te definiëren hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen houden aan onze lieve grootvader.

- Thomas van der Heijden

Geweldig afscheid

7 mei 2024

Het was zo smaakvol! De verslagenheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet prettiger georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Jacqueline van den Heuvel

De begrafenis van grootvader was eerbiedig

30 april 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we zorgzame begeleiding, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en waardige uitvaartdienst!

- Michel van der Horst

Een waardige uitvaartdienst

26 april 2024

We hebben een buitengewoon passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, jammer.

- Jasper van de Wal

Een fijne uitvaart

14 april 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer vernomen, jammer.

- Ilse Wolters

Een intieme begrafenis

7 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Kevin Molenaar

Volkomen de zorg uit handen

1 april 2024

Via uitvaartplek zijn we volledig ontzorgt. Van het eenvoudig aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de echte uitvaart. Snel en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Super geregeld.

- Martine de Vos

Geheel de zorg uit handen

26 maart 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering gedaan naderhand) tot de echte uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Sjoerd Jonker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Egmond aan Zee

Lumen Uitvaart

Hoorne 25
1911 BD Uitgeest
Nederland

06 20822260
http://www.lumenuitvaart.nl/

Uitvaartvereniging Barbara

Niesvenstraat 12
1911 VA Uitgeest
Nederland

06 53563780
http://barbara-uitgeest.nl/

Capella Uitvaartverzorging Heiloo

E.J. Potgieterweg 27
1851 CG Heiloo
Nederland

072 532 0345
http://www.capella-uitvaartverzorging.nl/