Uitvaart Een

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Een?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Een verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Een – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Een gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Een vinden

Uitvaart Een
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Een aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Een, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Lieveren, Roderesch en Steenbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Een

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Een kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Een. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Een kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Een

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schrik bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Een. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Een.

Zeker zul je in deze drukke tijd veel dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Een

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Een te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Een contacteren

Bij een uitvaart in Een kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de teraardebestelling zelf. In elk uitvaartcentra in Een zijn er goede faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Ook is hier alles present om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Een zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle mensen die de dierbare kenden. Ook kun je het afgesloten houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Een hebben een gehoorzaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Een zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de dienst.

Zodra het afscheid is genomen kun je vervolgens veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Een met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Een

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Een

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Een gehouden kan worden.

Ingeval men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een kerkhof worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en soms moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Een in het oog te houden. In de regel is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een grafsteen of monument op de rustplaats. logischerwijs is de wil van de overledene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Een

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Een

Piekeren over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een overlijden enorm prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Een zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Een en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Een inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Een inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Een

Het is voor elk persoon uit Een verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte aanzienlijke kosten van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een degelijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is uitstekend als je specifieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Een dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk cruciaal. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Een

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Een verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Een

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Een in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Een. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden georganiseerd.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je gauw een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Een

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Een

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Een. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Eense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Een. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Een bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Een die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Een

Tot in de puntjes georganiseerd

25 mei 2024

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie ontzettend soepel georganiseerd. Direct contact ook.

- Daniël de Graaf

Boven verwachting flexibel

19 mei 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Hendrik van der Horst

Eerbiedige uitvaartdienst

11 mei 2024

We hebben onze broer een waardige en mooie uitvaart kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was super georganiseerd.

- Judith de Haan

De begrafenis van grootvader was ontzagwekkend

7 mei 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Nu weten we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Johan van den Heuvel

Het afscheid was geweldig geregeld

3 mei 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet mogen geven aan onze liefste grootvader.

- Sjoerd Dijkstra

Op verzoek vrijwel onmiddellijk een waardige begeleider

23 april 2024

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de behoeften al besproken worden. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan.

- Ramona Kuipers

Waardige uitvaart geregeld

15 april 2024

Vlot en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Sabine van den Heuvel

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

8 april 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg meegaand. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de hulp was zeer gerespecteerd.

- Femke Koster

Een bijzonder afscheid

30 maart 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid verwerken. Er waren meerdere behoeften en daarom werd afscheid exact zoals pap dat wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Linda Gerritsen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Een

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Uitvaartzorg Westerkwartier 0594 – 517151

Tolberterstraat 39
9351 BC Leek
Nederland

0594 517 151
http://www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl/

Uitvaartverzorging Dick Koster

Vosbergerlaan 26
9761 AL Eelde
Nederland

050 309 5674
http://www.begrafenis-crematieverzorging.nl/